Libnet.ro
UNICEF

1 Iun.

Contul de Twitter al premierului Orban a fost suspendat chiar in momentul in care UE critica Ungaria

România Liberă România Liberă,
Contul de Twitter al premierului Orban a fost suspendat chiar in momentul in care UE critica Ungaria

Contul de Twitter al sefului Guvernului de la Budapesta a fost suspendat, miercuri, chiar in ziua in. continuă pe România Liberă

Ungaria: Contul oficial de Twitter al guvernului Orban a fost suspendat

Contul oficial de Twitter al guvernului ungar a fost suspendat de reteaua sociala fara avertisment si fara explicatii, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al guvernului, Zoltan Kovacs, citat de AFP.

Contul de Twitter al guvernului Viktor Orban a fost suspendat. Budapeta acuza ca sunt redusi la tacere cei care au opinii diferite

Contul oficial de Twitter al guvernului Orban a fost suspendat. Reprezentantii de la Budapesta au transmis, miercuri, ca nu au primit niciun avertisment sau vreo explicatie din partea companiei.

PSD a revenit la 30%. Pe seama greselilor impardonabile ale premierului Orban. Ratam sansa de a schimba tara la alegerile parlamentare?

Multa agitatie zilele acestea pe rezultatele punctuale ale alegerilor locale. Mie mi se par la fel de importante rezultatele privind votul politic, la nivelul tarii. PSD, care cazuse la alegerile europarlamentare la 22%, iar in sondaje la 19%, a urcat la recentele alegeri la 30%. Cum se explica si de ce se ignora aceasta realitate politica importanta? Am scris adesea despre erorile premierului Orban, si acum se vede ca am avut drepate.

Un site de stiri care prezenta protestele din Belarus a fost suspendat de autoritati

Site-ul independent de stiri tut. by a fost suspendat, timp de trei luni, de autoritatile din Belarus.

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma romancei

Simona Halep si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca. A avut meci in turul 1 la Roland Garros 2020 chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Si si-a facut cadoul perfect, o victorie in minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Dupa meci, Simona a avut parte de o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 1 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )