Libnet.ro
UNICEF

18:46

Copiii cei mai bogati ai Romaniei. Ce-si permit iubitii divelor din showbiz

Antena3 Antena3,
Copiii cei mai bogati ai Romaniei. Ce-si permit iubitii divelor din showbiz

Sunt tineri, frumosi, conduc masini de sute de mii de euro, au iahturi si avioane private. in plus, stau cot la cot cu cei mai bogati oameni ai planetei, atunci cand merg in vacante. Acestia. continuă pe Antena3

FOTO Maria Sarapova, langa unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei. Cu cine s-a afisat frumoasa rusoaica starnind valuri de rumoare

Maria Sarapova nu duce lipsa de admiratori, chiar daca rezultatele ei sportive sunt departe de nivelul anilor precedenti.

ANAF a publicat lista cu cei mai mari 500 de restantieri la plata asigurarilor sociale! Din primii 10, 9 sunt companii de stat!

Companiile de stat, cei mai mari datornici la bugetul asigurarilor sociale se stat. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a publicat lista cu primii 500 de debitori, persoane juridice, cu obligatii fiscale restante la bugetele de asigurari.

Romania, tara cu cei mai multi agricultori din UE

Peste un sfert 25,8%) din populatia Romaniei era ocupata in agricultura in 2015, ceea ce plaseaza Romania pe primul loc in Uniunea Europeana, unde media populatiei ocupate in agricultura era de 4,4%, arata datele publicate de Eurostat. in Romania, aproape 44% dintre agricultori sunt femei, iar peste 60% au varste cuprinse intre 40 si 60 de ani.

Guvernul Tudose vrea dosare penale pentru firmele care nu platesc asigurarile sociale. Cei mai mari restantieri la bugetul asigurarilor sociale sunt firmele de stat

Topul celor mai mari restante la bugetele de asigurari sociale e dominat de firme de stat cu datorii istorice uriase, potrivit cifrelor oficiale ale ANAF, consultate de HotNews. ro. Aceste companii, detinute de guvern, ministere sau institutii locale, au datorii istorice de miliarde de lei, acumulate in timp. Compania Nationala a Huilei are datorii de 3,7 miliarde de lei, aproape un miliard are Societatea pentru inchiderea minelor, CFR RA are 600 milioane de lei. Reamintim ca ministrii Guvernului Tudose au anuntat ca vor schimba legea, astfel incat neplata asigurarilor sociale sa fie infractiune pedepsita cu inchisoarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )