Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, tara cu cei mai multi agricultori din UE

România Liberă România Liberă,
Romania, tara cu cei mai multi agricultori din UE

Peste un sfert 25,8%) din populatia Romaniei era ocupata in agricultura in 2015, ceea ce plaseaza Romania pe primul loc in Uniunea Europeana, unde media populatiei ocupate in agricultura era de 4,4%, arata datele publicate de Eurostat. in Romania, aproape 44% dintre agricultori sunt femei, iar peste 60% au varste cuprinse intre 40 si 60 de ani. continuă pe România Liberă

Romania are cei mai multi agricultori din UE

Aproape 26% din populatia tarii lucra in agricultura in 2015, ceea ce ne plaseaza pe primul loc in topul tarilor membre UE, arata Eurostat, preciyand ca aproape trei sferturi din forta de munca din UE era concentrata in Romania, Polonia, Italia, Franta, Spania, Bulgaria si Germania.

Topul oraselor europene unde turistii straini cheltuiesc cei mai multi bani

Londra, Istanbul si Barcelona ocupa primele locuri in topul oraselor europene unde turistii straini cheltuiesc cei mai multi bani, conform unui raport difuzat marti de Consiliul Mondial de Calatorii si.

ATP Finals Next Gen: Format special propus in competitia care ii reuneste pe cei mai buni tineri din circuit

De marti si pana sambata vor putea fi vazuti la Milano cei mai buni tineri din circuitul ATP in Next Gen ATP Finals. Competitia va avea un format special, conducatorii ATP-ului introducand o serie de schimbari in regulament.

Cei mai mari angajatori din Romania. Din ce domenii provin

In primele noua luni ale anului, angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane, potrivit eJobs Group. Cei mai mari angajatori, in functie de numarul de anunturi de recrutare publicate pe platforma eJobs. ro, au fost companiile.

TESTUL de vedere pe care cei mai multi nu il trec! Tu ce numar vezi in imagine? (FOTO)

Imaginea de mai jos a devenit virala pe internet! Toatalumea incearcasa isi dea seama ce numar se ascunde in spatele fundaluluirosu. Raspunsul corect la intrebarea din titlu este simplu: Numarul care se.

[P] Cei mai dinamici antreprenori din Transilvania vor fi premiati la Gala Campioni in Business din Cluj-Napoca

A doua Gala Campioni in Business din acest an va avea loc pe 9 noiembrie la Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia, incepand cu ora 18:00. In cadrul evenimentului, partenerii si sustinatorii proiectului Campioni in Business, Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix Romania, vor premia antreprenorii din Transilvania ale caror companii au obtinut rezultate remarcabile in anul 2016.

Decizie de eliberare conditionata pentru interlopul Claudiu Sibisean, unul dintre cei mai celebrii infractori din Alba

Unul dintre cei mai cunoscuti infractori din Alba, Claudiu Mircea Sibisean, fost lider al lumii interlope din oras, ar urma sa fie eliberat conditionat. Judecatoria Aiud a admis in 1 noiembrie 2017 propunerea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Aiud privind lasarea in libertate a condamnatului.

UE ofera 16 miliarde de euro pentru investitii strategice. Romania primeste cei mai putini bani

Comisia Europeana aloca fonduri de 16 miliarde de euro, suplimentate cu cinci miliarde de euro de la Banca Europeana de Investitii, pentru dezvoltarea de proiecte strategice in tarile membre ale UE.

NIMENI nu se astepta la ASA CEVA din partea lui FUEGO, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania! Chiar el a facut ANUNTUL

Paul Surugiu, cunoscut ca si Fuego, va incepe un turneu, in curand. Artistul a primit in dar un sacou special pe care a promis ca il va purta in spectacolele din turneul ce urmeaza.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )