Libnet.ro
UNICEF

11:00

Copiii din Romania strang bani pentru achizitionarea primei ambulante aeriene din tara

Hotnews Hotnews,
 Copiii din Romania strang bani pentru achizitionarea primei ambulante aeriene din tara

Amalia 8 ani), Edward 4 ani), Natalia 9 ani), Ilinca 10 ani), Sabina 8 ani), Maia 12 ani) si Matei 14 ani) cred in Mos Craciun, in unicorni si in Asociatia Blondie. Mai exact, in proiectul acesteia de a cumpara prima ambulanta aeriana din Romania. Costul acesteia si cel de operare in primul an se ridica la doua milioane de euro. continuă pe Hotnews

UNTRR: Industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului anti-Covid 19

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - UNTRR semnaleaza Guvernului faptul ca industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului Anti-Covid 19, conform unui comunicat de presa.

Primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania: Doua echipamente de plasmafereza, instalate la Spitalul Gerota din Capitala

Primele doua echipamente de plasmafereza au fost instalate la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, acesta fiind primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania. Un centru de donare de plasma va fi infiintat la Spitalul Gerota din Capitala, a anuntat la finalul lunii octombrie ministrul de Interne, Marcel Vela. El a facut atunci apel catre romanii care au avut COVID-19 sa mearga sa doneze plasma.

Vedeta din Romania care a facut un gest superb la farmacie. E plina de bani si da la altii

Una dintre vedetele din Romania a fost surprinsa de curand, in timp ce facea un gest nobil pentru o femeie sarmana de pe strada. Contrar zicalei conform careia persoanele bogate si celebre ar fi zgacite si nu le-ar pasa de necazul semenilor, cantareata eroina este un exemplu demn de urmat. Inima de mama nu i-a .

EXCLUSIV Andreea Balan inca produce bani pentru tatal ei. Cate mii de lei incaseaza Sandel, lunar

Andreea Balan 36 de ani) si Andreea Antonescu 38 de ani) s-au reunit, anul trecut, sub palaria de succes Andre, avand in repertoriu si hit-urile vechi, de peste 20 de ani, precum Lasa-ma, papa, la mare!, Prima iubire! si Mosule, ce tanar esti!, reorchestrate intr-o varianta moderna. Contactat de reporterii Playtech. ro, Sandel Balan, compozitorul .

Concurs de proiecte pentru casa de creatie a Institutului Francez din Romania

Rezidenta de creatie a Institutului Francez din Romania isi cauta primii oaspeti.

BRD a castigat premiul de Cea mai buna banca din Romania al revistei The Banker

BRD Groupe Societe Generale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oara, din partea revistei britanice The Banker , parte a grupului Financial Times, titlul de Cea mai buna banca din Romania in anul 2020.

inca o organizatie infiintata pentru a sustine interesele firmelor de asigurari: Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania

Patru societati de asigurari au anuntat joi infiintarea PIAR Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania, organizatie care sa sustina interesele membrilor sai in calitate de angajatori si sa faca domeniul asigurarilor, unul caracterizat, de altfel, de un grad ridicat de reglementare, mai atractiv pe piata muncii. Patronatul a fost infiintat de Groupama Asigurari, UNIQA Asigurari, UNIQA Asigurari de Viata si PAID Romania Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale) si isi propune sa fie complementar Uniunii Societatilor de Asigurari din Romaania UNSAR).

Vedeta din Romania care a incalcat doua legi grave, chiar ieri. Imaginile cu dovada sunt graitoare

Adrian Enache, rebelul permanent din muzica ramaneasca, nu se dezminte nici de data asta. Recent colegii de la Impact. ro l-au surprins pe rebelul Adrian Enache incalcand atat regulile de ciculatie, cat si cele epidemiologice. Adrian Enache uita de reguli Celebrul artist, Adrian Enache, este recunoscut pentru iesirile sale in derapaj. Dar de data asta a .

Orasele mari din Romania care vor avea tren-tramvai. Ce va face mijlocul de transport pentru calatori

Cu toate ca suntem intr-o criza economica accentuata, exista doua judete din zona de vest a tarii care se dezvolta. Timis si Caras-Severin au demarat mai multe proiecte importante. Proiectele initiate de cele doua judete se bazeaza pe fonduri europene de infrastructura. Dezvoltarea are ca obiect infrastructura feroviara dar si cea a autostrazilor si soselelor.

eVote organizeaza prima Adunare Generala a Actionarilor in format complet electronic din Romania

EVote, platforma online ce permite companiilor listate la bursa sa organizeze adunari generale ale actionarilor AGA) in format digital, anunta ca a gestionat cu succes o astfel de adunare generala pentru Bittnet Group, companie de IT listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti. AGA Bittnet Group, ce a avut loc pe 26 noiembrie 2020, a fost prima intalnire complet electronica organizata pana in prezent pe piata de capital din Romania, comform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )