Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copiii vor primi vouchere de cate 300 de lei daca se legitimeaza la cluburi sportive

România Liberă România Liberă,
Copiii vor primi vouchere de cate 300 de lei daca se legitimeaza la cluburi sportive

Guvernul Orban va acorda 30. 000 de vouchere de cate 300 de lei acelor copii care se legitimeaza, pen. continuă pe România Liberă

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului.

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Primaria Bucuresti a lansat o platforma pe care se pot inscrie bucurestenii vindecati de coronavirus si care vor sa doneze plasma pentru salvarea altor bolnavi infectati. Cei care se inscriu pe platforma https:doneazaplasma. assmb. ro vor primi 1. 000 de euro, potrivit unui comunicat al Primariei, citat de g4media.

Guvernul va oferi vouchere de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care va oferi vouchere in valoare de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv.

Se dau bani de la stat! Cine va primi 2.500 de lei si pentru ce anume. Timpul e limitat

In vreme de pandemie, Guvernul incearca sa ajute angajatorii care au un numar consistent de angajati care au fost nevoiti, in conditiile date, sa lucreze de acasa. Este vorba de Ordonanta de Urgenta 1322020. Cine va primi 2. 500 de lei si pentru ce anume Ordonanta de Urgenta aprobata de Guvern in prima parte a lunii .

Dupa inceperea noului an scolar, copiii vor putea invata si online: lista completa a conditiilor

Desi majoritatea scolilor din Romania vor incepe cursurile la fel ca in fiecare an, cu copiii in banci, va exista in continuare posibilitatea cursurilor online, cu cateva conditii. Copiii.

Cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani in plus vor primi pensionarii

Din prima zi a lunii septembrie, pensiile din Romania vor creste, ca urmare a majorarii cu 14% a punctului depensie. Initial, Legea pensiilor promitea o crestere de 40%, amanata insa din cauza crizei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )