Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani in plus vor primi pensionarii

B1 B1,
Cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani in plus vor primi pensionarii

Din prima zi a lunii septembrie, pensiile din Romania vor creste, ca urmare a majorarii cu 14% a punctului depensie. Initial, Legea pensiilor promitea o crestere de 40%, amanata insa din cauza crizei. continuă pe B1

Pensii 2020. Cu cat cresc pensiile de la 1 septembrie. Pensia minima garantata creste si ea

De la data de 1 septembrie 2020, punctul de pensie se va majora la 1. 442 de lei. Dar aceasta crestere ar fi trebuit sa fie ceva mai mare, prin urmare, de 1. 775 de lei, dupa cum stabilea Legea Pensiilor, insa Guvernul a decis ca pensiile vor fi majorate doar cu 14% din cauza pandemiei de .

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Ce preturi mici in Bulgaria pentru un sejur. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar in septembrie

Atat pentru preturi cat si pentru distanta parcursa, litoralul bulgaresc continua sa ramana o zona foarte accesibila pentru turistii romani. Hotelurile din Bulgaria vor fi deschise pana la inceputul lunii octombrie si vor avea preturi mai mici cu reduceri de pana la 30%. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un sejur in Bulgaria .

Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca. Ministrul Muncii a facut anuntul acum

Sunt bani mai multi pentru un timp mai scurt de lucru. Aceasta este masura care a fost anuntata de catre ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca Ministrul Muncii a precizat faptul ca angajatul va avea un salariu de 8,5% muncind doar 50 de ore din timpul de .

Salariul colosal pe care il va avea Messi la Manchester City. Cati bani va castiga in 5 ani

Transferul lui Leo Messi la Manchester City este pe clipa ce trece mai aproape de materializare. Cei de la FC Barcelona continua sa se opuna, dar jucatorul este convins ca poate sa plece liber de contract. Chiar si in cazul in care catalanii ar avea castig de cauza, oricum sunt sanse mici sa se poata .

Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Primaria Bucuresti a lansat o platforma pe care se pot inscrie bucurestenii vindecati de coronavirus si care vor sa doneze plasma pentru salvarea altor bolnavi infectati. Cei care se inscriu pe platforma https:doneazaplasma. assmb. ro vor primi 1. 000 de euro, potrivit unui comunicat al Primariei, citat de g4media.

Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaste oameni noi

Prima luna a toamnei lui 2020 este incarcata de aspecte astrale, iar cele mai multe dintre ele sunt dinamizante. Pentru nativii care incearca sa intoarca norocul in favoarea lor in a doua parte a acestui an, vor exista multe oportunitati in acest sens, dar vor exista si persoane pentru care aceste configuratii astrale pot fi .

Ludovic Orban: incepand de astazi cresc pensiile. Punctul de pensie a crescut cu 14%, atat ne-am permis din resursele care exista (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca incepand din aceasta luna se vor plati pensiile crescute cu 14%, ca urmare a majorarii punctului de pensie. Este vorba despre o crestere in limitele permise de.

Cum vezi cati bani ai cheltuit pe Steam, sa-ti dai seama daca ai o problema

Steam este unul dintre cele mai populare magazine virtuale din lume, mai ales cand vine vorba de jocuri video. Din pacate, din cauza ofertelor si reducerilor, ajungi sa nu-ti dai seama cati.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )