Libnet.ro
UNICEF

09:15

Copil de 11 ani in stare grava dupa ce a baut tuica cu prietenii. Copilul s-a prabusit in curtea bunicilor si a fost dus in coma alcoolica la spital

Adevărul Adevărul,
Copil de 11 ani in stare grava dupa ce a baut tuica cu prietenii. Copilul s-a prabusit in curtea bunicilor si a fost dus in coma alcoolica la spital

Un copil de 11 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a baut o cantitate mare de tuica. Baiatul, dintr-un sat botosanean abia a apucat sa ajunga acasa si s-a prabusit in curtea bunicilor. in momentul de fata se afla la Terapie Intensiva. continuă pe Adevărul

Copil de 11 ani in stare grava dupa ce a baut tuica cu prietenii. Baiatul aflat in grija bunicilor a fost dus la spital in coma alcoolica

Un copil de 11 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a baut o cantitate mare de tuica. Baiatul, dintr-un sat botosanean, abia a apucat sa ajunga acasa si s-a prabusit in curtea bunicilor. in momentul de fata se afla la Terapie Intensiva.

Situatie HALUCINANTA in Botosani! Un minor, in coma alcoolica la spital, dupa ce a baut tuica cu prietenii

Un baiat din Durnesti, judetul Botosani, in varsta de 11 ani, a baut, impreuna cu prietenii, tuica pana a intrat in coma alcoolica. Copilul a mers in sat cu prietenii si impreuna cu acestia a.

Caz SOCANT in Iasi! Un barbat, iN STARE GRAVA la spital dupa ce a incercat sa-si incendieze sotia

Un barbat din localitatea Trifesti, in varsta de 38 de ani, a ajuns, joi, in stare grava la spital, impreuna cu sotia sa, in varsta de 35 de ani, pe care ar fi incercat sa o incendieze. Barbatul a.

Caz socant in India. O fetita de 11 ani a fost violata de 18 barbati in India. Violatorii aveau intre 23 si 66 de ani

O fetita de 11 ani a fost violata de 18 barbati in India. Barbatii au fost arestati dupa ce au violat-o pe minora care locuia in acelasi complex de apartamente cu ei din orasul Chennai, situat in estul.

SUA: O romanca de 11 ani, implicata intr-o retea de clonare de carduri in SUA, alaturi de un alt roman de 18 ani

O romanca, in varsta de 11 ani, e implicata intr-o retea de clonare de carduri in SUA, alaturi de un alt roman de 18 ani, cei doi fiind prinsi de politie in orasul Friendswood, din statul Texas, si sunt.

SUA: O romanca de 11 ani, implicata intr-o retea de clonare de carduri, alaturi de un alt roman de 18 ani

O romanca, in varsta de 11 ani, e implicata intr-o retea de clonare de carduri in SUA, alaturi de un alt roman de 18 ani, cei doi fiind prinsi de politie in orasul Friendswood, din statul Texas, si sunt.

O fetita romanca de 11 ani, implicata intr-o retea de clonare de carduri in Texas

Un roman in varsta de 18 ani si o fetita de 11 ani din Romania au fost prinsi de politie in orasul american Friendswood, din statul Texas, si sunt suspectati ca ar face parte dintr-o organizatie.

Copil de 15 ani dus la un spital din Bucuresti dupa ce s-a electrocutat la liniile de inalta tensiune

Un minor de 15 ani s-a electrocutat de la liniile de inalta tensiune de pe calea ferata. Baiatul a fost dus la un spital din Bucuresti in stare grava.

VESTEA TRISTA a zilei! O celebra cantareata se afla in STARE GRAVA! A vrut sa se SINUCIDA

Michelle Williams, fosta membra a trupei Destinys Child, s-a internat intr-o clinica de psihiatrie, dupa ce a marturisit ca sufera de depresie de cativa ani si s-a gandit chiar la sinucidere. Recent,.

Moarte SOCANTA in Vaslui. O fetita de 2 ani a murit dupa ce a baut otrava impotriva puricilor

O fetita din comuna Valeni, judetul Vaslui, in varsta de 2 ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta, luni seara, dupa ce a baut Neostomosan, o solutie folosita la deparazitarea animalelor. Copilul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )