Libnet.ro
UNICEF

07:00

Copil de 15 ani dus la un spital din Bucuresti dupa ce s-a electrocutat la liniile de inalta tensiune

Adevărul Adevărul,
Copil de 15 ani dus la un spital din Bucuresti dupa ce s-a electrocutat la liniile de inalta tensiune

Un minor de 15 ani s-a electrocutat de la liniile de inalta tensiune de pe calea ferata. Baiatul a fost dus la un spital din Bucuresti in stare grava. continuă pe Adevărul

Adolescent de 15 ani, supus unui transplant de cord la Trgu Mures. Donatorul - un copil de 14 ani

Un adolescent in varsta de 15 ani din judetul Caras Severin, care sufera de insuficienta cardiaca, a primit, in noaptea de marti spre miercuri, un cord nou de la un alt adolescent, de 14 ani, din Oradea, victima a unui accident rutier, anunta Agerpres. Transplantul a fost efectuat la Institutul de Urgenta de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures.

Un microbuz cu calatori a intrat intr-un stalp pe Soseaua Antiaeriana din Bucuresti. Sunt mai multe victime

Un microbuz a intrat, marti, intr-un stalp pe soseaua Antiaeriana din Bucuresti, noua persoane fiind implicate in accident, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, toti cei implicati sunt.

ADMITERE UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI. Ghidul admiterii la UB

Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia candidatilor pentru admiterea din acest an la studii universitare de licenta 9. 383 de locuri, dintre care 4. 250 la buget.

Doi paznici din Bucuresti, gasiti morti si infasurati in folii de plastic

Doi paznici de la o fabrica de ciment, de pe bulevardul Timisoara,din Bucuresti au fost omorati si infasurati in folii de plastic. Descoperirea socanta a fost facuta, lunidimineata, atunci c?.

Adolescent de 15 ani, electrocutat pe o cale ferata din Constanta

Un adolescent a fost transportat la spital, in stare grava, in timpul noptii de miercuri spre joi, dupa ce a fost gasit electrocutat, pe o cale ferata ce duce in Portul Constanta, scrie Mediafax. Potrivit.

Incident DRAMATIC pentru un tanar din Constanta: A fost electrocutat pe calea ferata! Cum a fost posibil...

Incident dramatic pentru un adolescent din municipiul Constanta care a fost internat joi intr-un spital din Bucuresti, dupa ce s-a electrocutat din cauza liniilor de inalta tensiune de pe calea.

Bolile de care sfarseau romanii acum un secol. 45% dintre morti aveau sub 15 ani

Doar 0,03% din populatie depasea 70 de ani, numai 10% dintre femei nasteau asistate de o moase, iar epidemiile de pojar si scarlatina faceau ravagii printre copii. Oamenii erau afectati grav de malarie 25% din numarul de decese aveau acesta cauza), pelagra si sifilis.

Soc! Ce se intampla daca lasi un portofel pe trotuar intr-un loc aglomerat din Bucuresti? Test facut de jurnalisti straini

Publicatia Readers Digest a realizat, in urma cu ceva timp, un experiment in 16 orase din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia pentru a pune la punct un clasament al onestitatii. in acest scop.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )