Libnet.ro
UNICEF

11:45

Copil de 11 ani, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara

Antena3 Antena3,
Copil de 11 ani, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara

Un copil de 11 ani a fost internat in stare grava miercuri seara in Spitalul municipal din Hunedoara, dupa ce a cazut de la etajul patru, pe scara interioara a unui hotel din localitate. La fata locului s-a. continuă pe Antena3

Un copil de 11 ani, impuscat mortal din imprudenta de fratele sau geaman, in Chisinau

Un copil de 11 ani a murit duminica, 21 aprilie, dupa ce fratele sau geaman l-ar fi impuscat in timp ce acestia se jucau cu o arma pneumatica.

Chisinau: Un copil de 11 ani, impuscat mortal din imprudenta de fratele sau geaman

Un copil de 11 ani a murit duminica, 21 aprilie, dupa ce fratele sau geaman l-ar fi impuscat in timp ce acestia se jucau cu o arma pneumatica.

Un copil de 11 ani, lasat in masina nesupravegheat, a provocat un accident in Vaslui

Un copil in varsta de 11 ani, lasat in masina, nesupravegheat si cu cheile in contact, de mama sa, a pornit vehiculul si a provocat un accident, in Vaslui, in urma caruia 30 de locuinte au ramas fara gaz, relateaza Mediafax. Nu au fost persoane ranite.

inca o suspiciune de meningita meningococica. O adolescenta de 15 ani din Vaslui, transferata in stare grava la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani a fost trimisa, marti, in stare grava la un spital din judetul Iasi, fiind suspecta de meningita meningococica.

O noua suspiciune de MENINGITA! O adolescenta din Vaslui, internata in STARE GRAVA

Un nou caz de meningita in Romania? O adolescenta de 15 ani din Vaslui a fost transferata in stare grava la un spital din Iasi, relateaza Libertatea. Publicatia noteaza ca, potrivit reprezentantilor.

Un copil de 11 ani a fost lasat nesupravegheat intr-o masina cu cheia aflata in contact. Ce a urmat e ingrozitor

Un copil in varsta de 11 ani, care a fost lasat nesupravegheat intr-o masina cu cheia aflata in contact, a reusit sa porneasca autoturismul si a provocat un accident de circulatie in municipiul Husi,.

Galati: Un bebelus este in stare critica dupa ce mama lui l-a aruncat in latrina / Femeia de 33 de ani mai are noua copii, toti aflati in grija statului

Un bebelus din judetul Galati a fost salvat dintr-o latrina, unde ar fi fost aruncat de mama sa. Copilul a fost dus in stare grava la spitalul de Pediatrie din orasul Galati, iar mama este anchetata de politisti, transmite Mediafax.

Un australian inchis 11 ani pentru o crima pe care nu a comis-o a fost omorat. Ce a facut in ultimele clipe de viata

Un barbat care a petrecut in inchisoare 11 ani pentru o crima pe care nu a comis-o a fost ucis in Los Angeles, LAPD oferind o recompensa de 25. 000 de dolari pentru informatii care duc la prinderea celui vinovat de moartea sa.

Tragedie intr-un hotel din Hunedoara: un elev de 13 ani s-a prabusit de la etajul 4. Copilul venise la olimpiada nationala

Un copil in varsta de 13 ani s-a prabusit de la etajul patru, pe scara interioara a unui hotel din municipiul Hunedoara.

11 ani de la moartea Monicai Lovinescu

In luna decembrie a anului 2003 se pregatea inchiderea Biroului din Bucuresti al postului de radio Europa Libera. Era, de fapt, vorba despre o decizie in urma careia disparea, practic, Departamentul pentru Romania si Republica Moldova al legendarului post de radio, emisiunile de la Praga urmand sa se adreseze, de atunci incolo, doar romanilor de dincolo de Prut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )