Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un copil de 11 ani a fost lasat nesupravegheat intr-o masina cu cheia aflata in contact. Ce a urmat e ingrozitor

Antena3 Antena3,
Un copil de 11 ani a fost lasat nesupravegheat intr-o masina cu cheia aflata in contact. Ce a urmat e ingrozitor

Un copil in varsta de 11 ani, care a fost lasat nesupravegheat intr-o masina cu cheia aflata in contact, a reusit sa porneasca autoturismul si a provocat un accident de circulatie in municipiul Husi,. continuă pe Antena3

Un copil de 11 ani, lasat in masina nesupravegheat, a provocat un accident in Vaslui

Un copil in varsta de 11 ani, lasat in masina, nesupravegheat si cu cheile in contact, de mama sa, a pornit vehiculul si a provocat un accident, in Vaslui, in urma caruia 30 de locuinte au ramas fara gaz, relateaza Mediafax. Nu au fost persoane ranite.

Un copil de 11 ani, impuscat mortal din imprudenta de fratele sau geaman, in Chisinau

Un copil de 11 ani a murit duminica, 21 aprilie, dupa ce fratele sau geaman l-ar fi impuscat in timp ce acestia se jucau cu o arma pneumatica.

Chisinau: Un copil de 11 ani, impuscat mortal din imprudenta de fratele sau geaman

Un copil de 11 ani a murit duminica, 21 aprilie, dupa ce fratele sau geaman l-ar fi impuscat in timp ce acestia se jucau cu o arma pneumatica.

O mama si-a lasat copilul singur in masina, cu cheile in contact. Ce s-a intamplat dupa ce micutul a reusit sa porneasca autoturismul

Un copil de 11 ani lasat nesupravegheat in masina de catre mama sa a pornit autoturismul si l-a condus, luni seara, pe o strada din Husi. El a lovit doua masini si o conducta de gaze, pe care a avariat-o. Nimeni nu a fost ranit, insa cateva zeci de familii au ramas fara gaz pana la remedierea avariei.

Un australian inchis 11 ani pentru o crima pe care nu a comis-o a fost omorat. Ce a facut in ultimele clipe de viata

Un barbat care a petrecut in inchisoare 11 ani pentru o crima pe care nu a comis-o a fost ucis in Los Angeles, LAPD oferind o recompensa de 25. 000 de dolari pentru informatii care duc la prinderea celui vinovat de moartea sa.

11 ani de la moartea Monicai Lovinescu

In luna decembrie a anului 2003 se pregatea inchiderea Biroului din Bucuresti al postului de radio Europa Libera. Era, de fapt, vorba despre o decizie in urma careia disparea, practic, Departamentul pentru Romania si Republica Moldova al legendarului post de radio, emisiunile de la Praga urmand sa se adreseze, de atunci incolo, doar romanilor de dincolo de Prut.

O fetita de doar 11 ani a murit din cauza unei paste de dinti. Detaliul pe care parintii ei nu l-au vazut

O fetita de 11 ania murit dupa o reactie alergica la o pasta de dinti cu lapte. Denise Saldatedin California isi spala dintii cu sora ei de 15 ani cand a fugit din baie plangand si i-a spus .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )