Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de 13 ani din Vaslui a fost gasit mort in locuinta: Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Un copil de 13 ani din Vaslui a fost gasit mort in locuinta: Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, de un echipaj de la Serviciul de Ambulanta, potrivit adevarul. ro. Tatal copilului a sunat la numarul de urgenta 112. continuă pe Antena3

Un copil de opt ani din Vaslui a cazut cu pieptul intr-un tarus. Medicii l-au gasit respirand prin gaura facuta in plaman

Un copil, in varsta de 8 ani, din comuna vasluiana Alexandru Vlahuta, a cazut cu pieptul intr-un tarus, in timp ce se juca nesupravegheat. Medicii care au ajuns la fata locului l-au.

Copil de 13 ani gasit mort in locuinta: Casa era plina de fum. Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, joi dupa-amiaza, de catre un echipaj de la Serviciul de Ambulanta solicitat sa acorde ajutor minorului aflat in stare de inconstienta.

Dramatic! S-a dus sa isi incarce mobilul in casa bunicilor. Cateva minute mai tarziu a fost gasit mort

Drama cumplita intr-o familie din judetul Galati. Un baietel de opt ani, aflat la bunici, s-a dus in casa sa-si incarce mobilul. Pentru ca nu mai dadea niciun semn de viata,.

Un copil de 8 ani din Vaslui se afla in stare grava dupa ce a cazut intr-un tarus

Un copil in varsta de 8 ani din localitatea Buda, comuna Alexandru Vlahuta, a fost grav ranit marti dupa ce a cazut intr-un tarus, in curtea locuintei, potrivit Agerpres.

Un batran a fost gasit mort si desfigurat, in propria casa

Batranul locuia sinur, iar vecinii s-au decis sa ii faca o vizita dupa ce timp de trei zile nu l-au mai vazut prin curte.

Adolescenta de 13 ani din Romania, membra a clubului celor mai inteligenti oameni de pe planeta. Se distreaza cu exercitii de simulare a misiunilor NATO

Bianca Mayer Rosca 13 ani) este eleva in clasa a VII-a la Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati si a castigat pana acum olimpiadele judetene de Matematica si Lingvistica, obtinand si o medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Matematica. A intrat de anul trecut in clubul select al membrilor Mensa, cei mai inteligenti oameni de pe planeta, cu un coeficient de inteligenta de peste 130.

Vaslui: Copil in stare grava dupa ce a cazut cu pieptul intr-un tarus; baiatul a fost gasit respirand prin gaura facuta de lemn in plaman

Un copil de opt ani, din comuna vasluiana Alexandru Vlahuta, a ajuns in stare grava la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce a cazut cu pieptul intr-un tarus in timp ce se juca nesupravegheat in curtea locuintei. Baiatul a fost gasit de catre echipajul medical respirand prin gaura facuta de lemn in plaman, relateaza News. ro.

Comandant de nava gasit mort in Portul Constanta

Comandatul navei Geo Star, sub pavilion Togo, aflata in portul Constanta, a fost gasit mort, marti seara. Avea 62 de ani si era de nationalitate uncraineana. Pe nava, care a fost abandonata de armator, se mai afla 11 marinari.

Barbat gasit mort intr-un taxi, in Capitala. Potrivit unor surse, ar fi vorba de sotul unei cantarete

Un barbat a fost gasit mort intr-un taxi, in Capitala. Barbatul se afla pe scaunul din dreapta al taximetrului parcat in Sectorul 4 din Bucuresti. Nu se cunoaste motivul decesului si nici iden.

O fata de 13 ani a murit, iar alte trei persoane sunt ranite grav, in urma unui accident produs pe centura municipiului Oradea

O adolescenta de 13 ani si-a pierdut viata, joi, iar alte trei persoane au fost ranite grav, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe centura municipiului Oradea, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de circulatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )