Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un copil de 14 ani a fost gasit spanzurat intr-o gradina din localitatea Racatesu, Bistrita-Nasaud

Antena3 Antena3,
Un copil de 14 ani a fost gasit spanzurat intr-o gradina din localitatea Racatesu, Bistrita-Nasaud

Tragedie fara margini in familia unui adolescent de 14 ani din localitatea Racatesu din judetul Bistrita-Nasaud. Minorul a fost gasit fara viata, spanzurat in gradina locuintei sale. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi a murit din cauza hipotermiei. in varsta de 79 de ani, el a fost gasit in locuinta sa avand o temperatura de 21,4 grade

Un barbat de 79 de ani din judetul Iasi a decedat din cauza hipotermiei. El a fost gasit in locuinta sa, de catre rude, in coma. Barbatul a ajuns in UPU in stare foarte grava, cu stop cardio respirator.

Barbat de 79 de ani, mort dupa ce a fost gasit in casa cu o temperatura a corpului de numai 21,4 grade

Un barbat de 79 de ani dintr-o comuna ieseana a murit dupa ce a fost gasit in stare de coma in propria casa, cu o temperatura a corpului de 21,4 grade. Un alt barbat din judetul Iasi a fost gasit in curte, cu degeraturi la maini si la picioare, avand o hipoterme medie.

Problema majora a societatii, expusa la Romanii au Talent. Cine este Ana Maria Bitica, de 14 ani VIDEO

O alta concurenta care a impresionat, vineri seara 12 februarie), la Romanii au Talent, a fost Ana Maria Bitica, in varsta de 14 ani. Adolescenta a transmis un mesaj puternic prin dansul sau contemporan, iar la final a primit patru de DA. Ana Maria Bitica a impresionat juriul cu mesajul sau intrebata de Alexandra Dinu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )