Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un copil de 9 ani a ajuns din Minneapolis in Las Vegas cu un avion de linie, neinsotit si fara bilet

Antena3 Antena3,
Un copil de 9 ani a ajuns din Minneapolis in Las Vegas cu un avion de linie, neinsotit si fara bilet

Intocmai ca in filmul Home Alone, un copil de 9 ani a ajuns din Minneapolis in Las Vegas cu un avion de linie, neinsotit si fara bilet. Si tot ca in film, nimeni nu l-a observat nici la chek-in, nici la cotroale. continuă pe Antena3

SPAGA demonstrata cu documente. Afacerea ROSIA MONTANA: Excursii la Las Vegas pentru functionarii statului

Excursii in Las Vegas si la Rio pentru functionarii statului. Compania Rosia Montana Gold Corporation RMGC) a sponsorizat deplasari in Las Vegas si in Rio de Janeiro pentru sefi din Agentia Nationala.

Cum isi lanseaza grila de toamna TVR, institutie cu datorii imense: Mega eveniment cu delegatii in noua capitale europene si Corina Danila la Las Vegas

TVR transmite sambata seara, pe mai toate canalele sale, un mega eveniment de lansare a grilelor de toamna ale posturilor sale, spectacol prezentat drept o desfasurare de forte fara precedent in care realizatorii postului vor transmite din Las Vegas, noua capitale europene, Bucuresti si mai multe orase ale tarii. Comunicatul ce anunta show-ul TVR - Romania fara frontiere mentioneaza ca acesta va include artificii, filmari din elicopter si momente flash-mob. Institutia, intrata acum un an intr-un controversat program de reorganizare condus de presedintele Claudiu Saftoiu si care se confrunta cu probleme financiare majore, nu precizeaza nici suma alocata proiectului, nici sursa banilor.

RMGC a sponsorizat excursii in Las Vegas si Rio de Janeiro pentru functionari ai statului

Compania Rosia Montana Gold CorporationRMGC) ar fi sponsorizat deplasari in Las Vegas si in Rio de Janeiro pentru mai multi sefi din cadrul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), institutia statului care a aprobat proiectul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )