Libnet.ro
UNICEF

05:30

SPAGA demonstrata cu documente. Afacerea ROSIA MONTANA: Excursii la Las Vegas pentru functionarii statului

Antena3 Antena3,
SPAGA demonstrata cu documente. Afacerea ROSIA MONTANA: Excursii la Las Vegas pentru functionarii statului

Excursii in Las Vegas si la Rio pentru functionarii statului. Compania Rosia Montana Gold Corporation RMGC) a sponsorizat deplasari in Las Vegas si in Rio de Janeiro pentru sefi din Agentia Nationala. continuă pe Antena3

Afacerea Rosia Montana: excursii in Las Vegas si la Rio pentru functionarii statului

Compania Rosia Montana Gold Corporation RMGC) a sponsorizat deplasari in Las Vegas si in Rio de Janeiro pentru sefi din Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM), institutia statului care a aprobat proiectul. Unul dintre functionarii agentiei care a mers in capitala mondiala a jocurilor de noroc, pe banii firmei private, a fost investigat in Romania pentru modul in care RMGC a obtinut dreptul de exploatare a zacamantului de aur.

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta o noua zi de proteste duminica. Traseul: strada Rosia Montana - Piata Universitatii, via Cotroceni

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta o noua zi de mobilizare in Capitala, duminica, 6 octombrie, de data aceasta pe un traseu care porneste de pe strada Rosia Montana, la ora 17. 00, pentru a ajunge in Piata Universitatii, cu oprire si la Palatul Cotroceni.

BNR poate lua aur de la Rosia Montana daca nu depaseste 10-20% din rezerva internationala

Banca Nationala a Romaniei BNR) ar putea sa cumpere aur din productia de la Rosia Montana, cu conditia ca ponderea acestui metal in rezerva internationala a Romaniei sa se mentina intre 10 si 20%, a declarat, ieri, la Comisia Rosia Montana, Lucian Croitoru, reprezentant al BNR, citat de Mediafax.

Croitoru: BNR poate lua aur de la Rosia Montana daca nu depaseste 20% din rezerva internationala

BNR ar putea sa cumpere aur din productia de la Rosia Montana, cu conditia ca ponderea acestui metal in rezerva internationala a Romaniei sa se mentina intre 10 si 20%, a declarat, vineri, la Comisia Rosia Montana, Lucian Croitoru, reprezentant al.

Croitoru: BNR poate lua aur de la Rosia Montana. In ce conditii?

BNR ar putea sa cumpere aur din productia de la Rosia Montana, cu conditia ca ponderea acestui metal in rezerva internationala a Romaniei sa se mentina intre 10 si 20%, a declarat, vineri, la Comisia Rosia Montana, Lucian Croitoru, reprezentant al.

Croitoru: BNR poate lua aur de la Rosia Montana daca nu depaseste 10-20% din rezerva internationala

Banca Nationala a Romaniei BNR) ar putea sa cumpere aur din productia de la Rosia Montana, cu conditia ca ponderea acestui metal in rezerva internationala a Romaniei sa se mentina intre 10 si 20%, a declarat, vineri, la Comisia Rosia Montana, Lucian Croitoru, reprezentant al Bancii Nationale. Potrivit afirmatiilor sale, cantitatea anuala de aur care va fi produsa in aceasta exploatare va fi de aproximativ 10 tone.

Croitoru: BNR poate lua aur de la Rosia Montana daca nu depaseste 10-20% din rezerva ...

BNR ar putea sa cumpere aur din productia de la Rosia Montana, cu conditia ca ponderea acestui metal in rezerva internationala a Romaniei sa se mentina intre 10 si 20%, a declarat, vineri, la Comisia Rosia Montana, Lucian Croitoru, reprezentant al Bancii Nationale, transmite Mediafax. Potrivit afirmatiilor sale, cantitatea anuala de aur care va fi produsa in aceasta exploatare va fi de aproximativ 10 tone. La pretul actual, ar insemna 370-400 de milioane de euro pe tona de aur fin, de aur .

UPDATE Comisia Rosia Montana: Academia romana, bisericile ortodoxa, romano-catolica si greco-catolica, impotriva proiectului

Academia Romana, Biserica Ortodoxa, Biserica Romano-Catolica si Biserica Greco-Catolica s-au declarat impotriva proiectului Rosia Montana, potrivit reprezentantilor acestora audiati, vineri, la Comisia privind Rosia Montana.

Comisia Rosia Montana: Bisericile ortodoxa, romano-catolica si greco-catolica sunt impotriva proiectului

Biserica Ortodoxa Romana, Biserica Romano-Catolica si Biserica Greco-Catolica s-au declarat impotriva proiectului Rosia Montana, potrivit reprezentantilor acestora audiati, vineri, la Comisia privind Rosia Montana.

Tanase, RMGC: Romania ar extrage la Rosia Montana mai mult aur decat toate tarile europene impreuna

Romania va extrage mai mult aur decat toate tarile europene impreuna, daca proiectul Rosia Montana va fi pus in aplicare, a declarat, joi, la Comisia speciala Rosia Montana, directorul general al RMGC, Dragos Tanase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )