Libnet.ro
UNICEF

22:31

Copil de cinci ani in stare grava, dupa ce a fost lovit de un autoturism

Adevărul Adevărul,
Copil de cinci ani in stare grava, dupa ce a fost lovit de un autoturism

Accident rutier, produs vineri seara, pe drumul judetean 203L. Un copil de cinci ani a fost accidentat de un autoturism care circula pe raza localitatii buzoiene Ratesti. continuă pe Adevărul

Copil in stare grava, dupa ce s-a intoxicat cu nitriti

Un copil in varsta de patru ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, marti dimineata, medicii suspectand o intoxicatie cu nitriti. Potrivit reprezentanti.

Imaginea zilei: Lionel Messi, plin de sange dupa ce a fost lovit de Chris Smalling

Lionel Messi a fost din nou in centrul atentiei, insa de data aceasta nu pentru un moment placut. Argentinianul a fost lovit in figura de Chris Smalling, in minutul 29 al partidei cu Manchester United din sferturile Champions League. Zgariat pe nas, starul Barcelonei s-a umplut de sange, meciul fiind oprit pentru cateva minute. Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a declarat ca Lionel va trebui supus unui control medical pentru ca rana este una destul de mare.

Lionel Scaloni (selectionerul Argentinei), la spital dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce se afla pe bicicleta

Lionel Scaloni, selectionerul Argentinei, a fost lovit de o masina, marti, in timp ce mergea cu bicicleta in Portals Mallorca). Antrenorul argentinian a suferit un traumatism facial puternic si a fost internat la spitalul Son Espases din Palma de Mallorca, informeaza Mundo Deportivo.

TRAGEDIE in Buzau! Copil in STARE GRAVA, dupa ce a fost lovit de masina

Un copil, in varsta de 5 ani, a fost lovit, pe raza localitatii Ratesti, Buzau, de un autoturism. Potrivit primelor verificari, minorul ar fi iesit din curtea unei locuinte, moment in care a fost acrosat .

La un pas de TRAGEDIE! SELECTIONERUL, la spital dupa ce a fost lovit de o masina (FOTO)

Lionel Scaloni, selectionerul Argentinei, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost lovit de o masina. Scaloni se deplasa cu bicicleta in Portals Mallorca) cand a fost acrosat de un sofer.

Tragedie la Braila: Un batran a murit dupa ce a fost lovit de tren in timp ce traversa calea ferata

Un batran din Braila a decedat dupa ce a fost lovit de tren, joi, in timp ce traversa calea ferata in zona Lacu Dulce din municipiul Braila, potrivit informatiilor furnizate de IPJ Braila. Barbatul,.

Germania: O femeie, membra a Statului Islamic, judecata pentru uciderea atroce a unei fetite de cinci ani, care a fost lasata sa moara de sete

Acuzata ca a lasat sa moara de sete o fetita de cinci ani de etnie yazidi in Irak, o femeie germana care s-a alaturat gruparii jihadiste Statul islamic este judecata marti sub acuzatia de crima de razboi si omucidere, scrie AFP.

Lectie importanta predata internautilor de o fetita de doar cinci ani. incearca si incearca pana vei reusi

O fetita de aproximativ cinci ani a dat tuturor o lectie importanta de perseverenta si curaj. Micuta a fost fimata in timp ce incerca sa se urce pe un ponei. Cu toate ca nu a reusit nici din prima.

Un copil de 3 ani a murit ars de viu dupa ce a fost lasat de parinti intr-o casa care a luat foc

Autoritatile din Iasi au intervenit in dimineata zilei de marti, 9 aprilie, la un incendiu ce a avut loc in localitatea Pausesti, comuna Dumesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )