Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lectie importanta predata internautilor de o fetita de doar cinci ani. incearca si incearca pana vei reusi

Antena3 Antena3,
Lectie importanta predata internautilor de o fetita de doar cinci ani. incearca si incearca pana vei reusi

O fetita de aproximativ cinci ani a dat tuturor o lectie importanta de perseverenta si curaj. Micuta a fost fimata in timp ce incerca sa se urce pe un ponei. Cu toate ca nu a reusit nici din prima. continuă pe Antena3

Germania: O femeie, membra a Statului Islamic, judecata pentru uciderea atroce a unei fetite de cinci ani, care a fost lasata sa moara de sete

Acuzata ca a lasat sa moara de sete o fetita de cinci ani de etnie yazidi in Irak, o femeie germana care s-a alaturat gruparii jihadiste Statul islamic este judecata marti sub acuzatia de crima de razboi si omucidere, scrie AFP.

Fiica sa de doar trei ani este un model pe retelele sociale. Gestul pe care o mama il face, atunci cand micuta refuza sa stea in fata aparatului foto a revoltat internetul (VIDEO)

O mama din China a inceput sa-si loveasca fiica de doar trei ani, care era un model pe retelele sociale. Fetita ar fi refuzat sa stea la poze din cauza oboselii, iar mama sa revoltata de gestul micutei a.

VIDEO Cinci ani de la izbucnirea conflictului armat din Ucraina: Mii de separatisti prorusi au cerut alipirea la Rusia

Mii de persoane au iesit in strada duminica la Donetk, in estul Ucrainei, pentru a marca cinci ani de la autoproclamarea Republicii Popoulare Donetk si a-si manifesta dorinta de alipire la Rusia.

Un barbat a reusit sa slabeasca 127 de kilograme, in doar doi ani, fara operatii sau pastile, facand un lucru banal in fiecare zi

Un barbat din Marea Britanie a reusit sa slabeasca 127 de kilograme in doar doi ani, dupa ce a mers 9. 700 de kilometri si a renuntat la fast food. Dave Lancaster, in varsta de 45 de ani, obisnuia.

Adina avea doar 19 ani cand a ajuns la spital si i-a socat pe medici. Niciunul nu mai vazuse asa ceva pana atunci. Dupa ani de terapie, fata a reinvatat sa traiasca

Adina avea doar 19 ani cand a ajuns la spital si i-a socat pe medici. Niciunul nu mai vazuse asa ceva pana atunci. Cazul Adinei Macoveiciuc a ajuns in atentia opiniei publice in anul 2013. Povestea ei a soc.

Gabriel a murit la doar 18 ani! Elevul din Botosani s-a luptat cu o boala crunta pana in ultimul moment

Un tanar din Botosani, elev in clasa a XII-a, s-a stins din viata la doar 18 ani, dupa o lupta grea cu doua afectiuni grave. Gabriel Vieriu a fost diagnosticat cu tumora cerebrala. in ciuda.

Mesaje emotionante pentru Gabriel, tanarul din Botosani care a murit la doar 18 ani din cauza unei boli cumplite

Gabriel Vieru s-a stins din viata la doar 18 ani, lasand in urma o multime de visuri si planuri ramase neatinse. Prietenii si familia incearca din greu sa treaca peste acest moment ingrozitor. Tanarul a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )