Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in Buzau! Copil in STARE GRAVA, dupa ce a fost lovit de masina

B1 B1,
TRAGEDIE in Buzau! Copil in STARE GRAVA, dupa ce a fost lovit de masina

Un copil, in varsta de 5 ani, a fost lovit, pe raza localitatii Ratesti, Buzau, de un autoturism. Potrivit primelor verificari, minorul ar fi iesit din curtea unei locuinte, moment in care a fost acrosat . continuă pe B1

Copil in stare grava, dupa ce s-a intoxicat cu nitriti

Un copil in varsta de patru ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, marti dimineata, medicii suspectand o intoxicatie cu nitriti. Potrivit reprezentanti.

Copil de cinci ani in stare grava, dupa ce a fost lovit de un autoturism

Accident rutier, produs vineri seara, pe drumul judetean 203L. Un copil de cinci ani a fost accidentat de un autoturism care circula pe raza localitatii buzoiene Ratesti.

Imaginea zilei: Lionel Messi, plin de sange dupa ce a fost lovit de Chris Smalling

Lionel Messi a fost din nou in centrul atentiei, insa de data aceasta nu pentru un moment placut. Argentinianul a fost lovit in figura de Chris Smalling, in minutul 29 al partidei cu Manchester United din sferturile Champions League. Zgariat pe nas, starul Barcelonei s-a umplut de sange, meciul fiind oprit pentru cateva minute. Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a declarat ca Lionel va trebui supus unui control medical pentru ca rana este una destul de mare.

Lionel Scaloni (selectionerul Argentinei), la spital dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce se afla pe bicicleta

Lionel Scaloni, selectionerul Argentinei, a fost lovit de o masina, marti, in timp ce mergea cu bicicleta in Portals Mallorca). Antrenorul argentinian a suferit un traumatism facial puternic si a fost internat la spitalul Son Espases din Palma de Mallorca, informeaza Mundo Deportivo.

La un pas de TRAGEDIE! SELECTIONERUL, la spital dupa ce a fost lovit de o masina (FOTO)

Lionel Scaloni, selectionerul Argentinei, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost lovit de o masina. Scaloni se deplasa cu bicicleta in Portals Mallorca) cand a fost acrosat de un sofer.

Tragedie la Braila: Un batran a murit dupa ce a fost lovit de tren in timp ce traversa calea ferata

Un batran din Braila a decedat dupa ce a fost lovit de tren, joi, in timp ce traversa calea ferata in zona Lacu Dulce din municipiul Braila, potrivit informatiilor furnizate de IPJ Braila. Barbatul,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )