Libnet.ro
UNICEF

09:15

Copilul a fost gasit nevatamat

Adevărul Adevărul,
Copilul a fost gasit nevatamat

Copilul a fost gasit nevatamat . continuă pe Adevărul

Gorj. Copilul disparut la Targu Carbunesti a fost gasit. Baiatul este nevatamat

Update 18:23 - Copilul disparut la Targu Carbunesti a fost gasit. Baiatul a fost gasit nevatamat, dar speriat si deshidratat. Stire in curs de actualizare. Un copil de 8 ani care a disparut la Targu.

Copilul de opt ani din Gorj, disparut sambata seara de acasa, a fost gasit intr-o padure.

Copilul de opt ani din judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, la circa doi kilometri de locuinta sa, intr-o padure, transmite corespondentul MEDIAFAX. Conform primelor informatii, baiatul nu avea urme vizibile de violenta, insa era deshidratat. Politistii urmeaza sa-l aduca pe copil din zona in care a fost gasit la o ambulanta pentru a fi transportat, ulterior, la Spitalul de Urgenta Targu .

Copilul din judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa, a fost gasit de politisti intr-o padure

UPDATE ORA 18:15: Copilul a fost gasit in viata de un politist care participa la cautari. El se afla intr-o padure de la marginea orasului Targu Carbunesti, la 20 de kilometri distanta fata de locuinta.

Gorj: Un copil de 8 ani care sufera de autism, disparut de acasa sambata seara, a fost gasit intr-o padure, la 2 km de casa

Copilul in varsta de 8 ani din Targu Carbunesti, judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, intr-o padure, la circa doi kilometri de locuinta sa, anunta Mediafax. Conform primelor informatii, baiatul nu avea urme vizibile de violenta, insa era deshidratat in momentul in care a fost gasit. Copilul urmeaza sa fie transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti.

Franta. Corpul unui barbat, posibil de origine romana, a fost gasit intr-o padure la sud de Paris

Corpul unui barbat, aparent de origine romana, a fost gasit vineri dimineata intr-o padure la Savigny-sur-Orge, o comuna situata in suburbiile de la sudul Parisului, iar un alt roman a fost retinut fiind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )