Libnet.ro
UNICEF

18:45

Corlatean si Aurescu cer mai multe trupe NATO in Romania

Hotnews Hotnews,
 Corlatean si Aurescu cer mai multe trupe NATO in Romania

Bogdan Aurescu, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a discutat cu Victoria Nuland despre necesitatea cresterii prezentei SUA si NATO) in statele aliate de la frontiera estica a Aliantei, inclusiv in Romania. Aurescu si asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, au discutat miercuri la Washington despre situatia din Ucraina, potrivit unui comunicat MAE. 00: Si ministrul de Externe, Titus Corlatean, a cerut relocarea fortelor NATO in Romania si celelalte tari de la frontiera estica a Aliantei. continuă pe Hotnews

Business B1 la zi: Romanii detin de doua ori mai multe credite decat economii

In Romania exista de doua ori mai multe credite decat economii, raport care se mentine de aproximativ 4 ani. in 2007-2008 erau aproape de trei ori mai multe credite decat economii, insa recesiunea a schimbat da.

Cum a fost talharit seful Politiei Iasi. Hotii i-au furat chestorului Scripniciuc mai multe sticle de whiskey si vin

In propunerea de arestare emisa pe numele ieseanului care a spart vila sefului Politiei Iasi se precizeaza ca din locuinta chestorului Ioan Scripniciuc au fost furate mai multe sticle de whiskey si vin, vandute ulterior intr-o piata din Iasi.

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o cladire de birouri din Canada

Mai multe persoane au fost injunghiate, miercuri, de catre un barbat, intr-un complex de birouri din Toronto, relateaza AFP. O persoana inarmata cu un cutit si foarfece a patruns intr-un birou situat la.

Filtre rutiere in sase judete din tara si controale la mai multe complexe comerciale din Capitala

Peste 100 de politisti de investigarea fraudelor si rutieri actioneaza pentru prevenirea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare de legume - fructe si produse congelate, in mai multe complexe comerciale si filtre rutiere din Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timis si Dolj. in doar o ora de actiune in zona Capitalei au fost indisponibilizate peste 10 tone de marfuri si au fost aplicate sanctiuni contraventionale de peste 100. 000 de lei.

Ce branduri bancare au generat cele mai multe conversatii in online-ul romanesc

BCR este brandul care a generat cele mai multe conversatii in randul onlinerilor in intervalul 26 februarie-11 martie 2014: 507. Pozitia a doua este ocupata de Banca Transilvania, care a inregistrat un numar de 306 de mentiuni, in timp ce pe locul al.

The Show: A Tribute to ABBA, de 4 ori mai multe concerte decat ABBA!

Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti, The Show: A Tribute to Abba, a sustinut in urma cu aproximativ 2 saptamani cel de-al 600-lea concert al carierei, cifra marcand de 4 ori mai multe concerte decat a sustinut trupa originala Abba. Artistii s-au putut bucura de o sala plina cu fani extaziati, carora le-au promis ca se vor intoarce cat mai curand.

Infotrafic. Restrictii pe mai multe drumuri din tara

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale.

FOTO 5 exercitii usor de facut in casa care ard cele mai multe calorii

Nu ai timp sa te duci la sala, dar vrei sa te mentii in forma sau chiar sa slabesti? Incearca aceste exercitii usor de facut in casa care te ajuta sa arzi multe calorii.

Speculatii pe mai multe produse, dar volum redus

Nu mai putin de 12 produse -) derivate au fost tranzactionate de speculatorii de la Sibex in prima jumatate a sedintei de marti.

Grupurile de producatori agricoli au cele mai multe sanse de a accesa fonduri europene in perioada 2014-2020

Politica Agricola Comuna ce se aplica in perioada 2014-2020 este gandita astfel incat sa-i avantajeze mai mult pe producatorii care se asociaza in grupuri decat pe cei individuali, au aratat oficialii participanti la Forumul Eurosfat, desfasurat luni la Palatul Parlamentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )