Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Show: A Tribute to ABBA, de 4 ori mai multe concerte decat ABBA!

ADPM ADPM,
The Show: A Tribute to ABBA, de 4 ori mai multe concerte decat ABBA!

Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti, The Show: A Tribute to Abba, a sustinut in urma cu aproximativ 2 saptamani cel de-al 600-lea concert al carierei, cifra marcand de 4 ori mai multe concerte decat a sustinut trupa originala Abba. Artistii s-au putut bucura de o sala plina cu fani extaziati, carora le-au promis ca se vor intoarce cat mai curand. continuă pe ADPM

Business B1 la zi: Romanii detin de doua ori mai multe credite decat economii

In Romania exista de doua ori mai multe credite decat economii, raport care se mentine de aproximativ 4 ani. in 2007-2008 erau aproape de trei ori mai multe credite decat economii, insa recesiunea a schimbat da.

Infotrafic. Restrictii pe mai multe drumuri din tara

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari imediate de vant puternic pentru judetele Dolj, Caras-Severin, Buzau, Teleorman si Arges, valabile pana sambata dupa-amiaza.

METEO Mai multe judete din tara se afla sub cod galben de vant

Mai multe judete din tara se afla, sambata, sub cod galben de vant care ar putea depasi la rafala 70 de kilometri pe ora, iar in zona de munte ar putea depasi si 90 de kilometri. Specialistii au emis vineri o informare potrivit careia vremea se va raci de sambata.

UPDATE Capitala si mai multe judete din tara se afla sub cod galben de vant

Mai multe judete din tara se afla, sambata, sub cod galben de vant care ar putea depasi la rafala 70 de kilometri pe ora, iar in zona de munte ar putea depasi si 90 de kilometri. Specialistii au emis vineri o informare potrivit careia vremea se va raci de sambata.

Ada Solomon, la NexT: Scurtmetrajul spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar

La deschiderea Festivalului International de Film NexT, care a avut loc joi seara, Ada Solomon, directoarea festivalului, a declarat ca scurtmetrajul este un fel de a patrunde in ceea ce preocupa o generatie si ca acest gen cinematografic spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar, informeaza Mediafax.

Dacia, vanzari de 3 ori mai mari in Marea Britanie in T1

Vanzarile de autoturisme Dacia in Marea Britanie au crescut de aproape 3,5 ori in primele trei luni din 2014 fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la peste 6. 800 unitati, cel mai puternic avans in randul marcilor de volum, intr-o piata in.

Confesiunile unui dealer auto premium de provincie: Masinile rulate au de regula de doua ori mai multi km decat afiseaza bordul

Vanzarile de masini noi si rulate incep sa se reaseze, iar Lucian Alexe din Prahova este unul dintre oamenii de afaceri care au decis sa investeasca in plina criza. De la dealer Ford pe vremuri, in 2012 Alexe a devenit si dealer BMW si MINI, iar 2013 a fost primul an plin de activitate. Confesiunile sale despre piata auto arata cat de mult s-au schimbat si continua sa se schimbe lucrurile, de la cumparat masinile cu geanta de bani la comert online. Totusi, un lucru ramane o constanta masinile second hand sunt de o calitate tot mai indoielnica, iar BMW-urile ajunse la Proleasing Motors pentru verificari au de regula dublul numarului de kilometru afisati in bord.

Vegetarienii au mai multe probleme de sanatate decat persoanele care consuma carne

Un studiu recent arata ca persoanele vegetariene sunt mai putin sanatoase in comparatie cu cele care consuma carne, in ciuda faptului ca beau mai putin alcool, fumeaza mai putin si sunt mai active din punct.

Grupurile de producatori agricoli au cele mai multe sanse de a accesa fonduri europene in perioada 2014-2020

Politica Agricola Comuna ce se aplica in perioada 2014-2020 este gandita astfel incat sa-i avantajeze mai mult pe producatorii care se asociaza in grupuri decat pe cei individuali, au aratat oficialii participanti la Forumul Eurosfat, desfasurat luni la Palatul Parlamentului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )