Libnet.ro
UNICEF

21:30

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru

Titus Corlatean, minstrul de Externe, a sustinut, ieri, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede in cazul accidentului din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita, a declarat, luni seara, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, informeaza Mediafax. Corlatean a fost intrebat, intr-o interventie la Digi Tv, ce raspunde acuzatiilor la adresa vitezei de reactie a autoritatilor romane in cazul accidentului din Muntenegru. In Romania intotdeauna vor exista voci .

Corlatean: MAE si-a facut datoria

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat luni ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatea din Muntenegru. Corlatean a adaugat ca, in Romania, vor exista intotdeauna voci care vor specula, insa autoritatile romane si-au facut datoria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )