Libnet.ro
UNICEF

20:31

Corlatean: Si romanii si francezii si olandezii vor pierde din cauza amanarii aderarii la Schengen

Antena3 Antena3,
Corlatean: Si romanii si francezii si olandezii vor pierde din cauza amanarii aderarii la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri, ca nu numai romanii, dar si francezii, germanii sau olandezii vor pierde, din punct de vedere economic, din cauza amanarii aderarii Romaniei la Spatiul. continuă pe Antena3

Corlatean: Nu doar romanii, dar si francezii vor pierde din cauza aderarii Romaniei la Schengen

Nu doar romanii, dar si francezii, germanii si olandezi vor avea de pierdut, din punct de vedere economic, din cauza amanarii aderariiRomaniei la Schengen, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Corlatean: Nu doar romanii pierd din cauza amanarii aderarii la Schengen.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri, ca nu numai romanii, dar si francezii, germanii sau olandezii vor pierde, din punct de vedere economic, din cauza amanarii aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalistii de la postul de radio France Inter daca i se pare grava decizia de la Consiliul JAI de amanare a discutiei privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, ministrul de Externe a precizat ca Bucurestiul si-a facut treaba. Avem .

Portul Midia inchis din cauza vantului puternic.

Portul Midia este inchis atat traficului maritim, cat si celui fluvial, din cauza vantului puternic, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Politia mai informeaza ca nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative de fluenta a traficului auto. Citeste si: Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii Pe DN67C - Transalpina nu au fost finalizate lucrarile de .

Al-Qaeda castiga popularitate din cauza civililor ucisi de drone ale SUA

Organizatia terorista al-Qaeda castiga popularitate printre yemeniti, din cauza numarului tot mai mare de atacuri cu avioane-drona intreprinse de Statele Unite ale Americii, multe dintre ele facand victime printre civili, transmite Reuters.

Georgia: Zeci de sate izolate si 90 de scoli inchise din cauza ninsorilor abundente

Zeci de sate sunt izolate si aproximativ 90 de scoli au fost inchise in Georgia din cauza ninsorilor abundente, potrivit ITAR-TASS. in sud-vestul tarii gorsimea stratului de zapada atinge pe alocuri 1,5-2.

Aproximativ 200 de zboruri au fost ANULATE pe aeroportul londonez Heathrow, din cauza cetii

Aproximativ 190 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, pe aeroportul londonez Heathrow din cauza cetii care afecteaza sud-estul Angliei, multe alte zboruri avand intarzieri, informeaza AFP.

Mii de persoane risca evacuarea din cauza datoriilor la intretinere.

Peste 1. 800 de familii din Galati risca sa isi piarda casele din cauza datoriilor la facturile la intretinere, dupa ce regia locala Apaterm SA a demarat punerea in aplicare a sentintelor judecatoresti, definitive si irevocabile, sentinte pronuntate in procesele in care Apaterm SA a actionat in instanta rau-platnicii. Am cerut noului administrator special al Apaterm masuri ferme pentru recuperarea datoriilor de la rau-platnici. Am cerut ca persoanele care nu isi platesc facturile la .

Aceasta tara s-a VANDUT Chinei. Nu mai facea fata, din cauza crizei financiare

Disperati din cauza crizei financiare, autoritatile din Ecuador au cerut ajutorul Beijingului. Astfel, chinezii au preluat controlul asupra rezervelor petroliere ale Ecuadorului, in schimbul acoperirii a 61% din.

Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii.

Noaptea de marti spre miercuri a fost cea mai geroasa de pana acum. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat -21 de grade. La Toplita s-au inregistrat -19 grade, iar la Joseni -17 grade. In Bucuresti s-au inregistrat -10 grade Celsius. Din cauza zapezii si a viscolului, zeci de oameni au ramas izolati. Probleme au fost in trei sate si un oras din judetul Alba, informeaza B1TV. Au fost probleme si pe drumul E 576.

Partida Galatasaray - Juventus Torino, intrerupta in minutul 30 din cauza zapezii abudente

Meciul Galatasaray - Juventus Torino, din ultima etapa a grupei B a Ligii Campionilor, a fost intrerupt, marti seara, in minutul 30, din cauza ninsorii abundente. Arbitrul portughez a decis sa trimita cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )