Libnet.ro
UNICEF

18:15

CORONAVIRUS |36 de decese in 24 de ore in Marea Britanie, cel mai mic bilant de dupa 22 martie

B1 B1,
CORONAVIRUS |36 de decese in 24 de ore in Marea Britanie, cel mai mic bilant de dupa 22 martie

Marea Britanieeste a doua cea mai afectata tara din lume de pandemia de coronavirus dupa numarul de decese provocate de noul coronavirus. Potrivit celor mai recente date transmise de catre autoritatile. continuă pe B1

Coronavirus: Marea Britanie - 36 de noi decese, cel mai mic bilant zilnic de dupa 22 martie Italia 44 de noi decese

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat, duminica, 14 iunie, 36 de noi decese cauzate de coronavirus, cel mai mic bilant zilnic de dupa 22 martie, cand s-au inregistrat 35 de decese.

Premierul din Marea Britanie le recomanda oamenilor sa nu participe la protestele din weekend. Boris Johnson: Oricine ataca proprietatea publica se va confrunta cu forta deplina a legii

Boris Johnson, premierul din Marea Britanie, a avertizat populatia ca nu este indicat sa participe la proteste in acest weekend, si a subliniat ca oricine va atac proprietatea publica sau politia se va confrunta.

Marea Britanie a anuntat ca nu vrea sa prelungeasca perioada de tranzitie

Ministrul Cabinetului, Michael Gove, a anuntat vineri ca Marea Britanie nu va extinde perioada de tranzitie post-Brexit. Anuntul a fost facut in cadrul unei intalniri cu oficialii Uniunii Europene UE),.

Cosmarul socant al unei romance din Marea Britanie. A ajuns in inchisoare pe motiv ca si-ar fi rapit copilul

O romanca plecata in Marea Britanie trece printr-un cosmar! Din noiembrie, Diana Bercuci sta in inchisoare acuzata ca si-ar fi rapit propriul copil pe care il are cu un cetatean englez.

Marea Britanie trece prin cea mai grava prabusire economica din cauza pandemiei de COVID-19: Scadere a PIB-ului cu 20% in luna aprilie

Ultimele statistici despre situatia economica a Regatului Unit au fost publicate vineri dimineata. Potrivit acestora Marea Britanie a suferit o prabusire de 20,4% a Produsului Intern Brut PIB) in aprilie,.

Mai mult de 70 de monumente din Marea Britanie, vizate de campania inlaturati rasistii

Mai mult de 70 de monumente din Marea Britanie considerate ca omagiaza rasismul si sclavia sunt vizate de controversata campanie inlaturati rasistii Topple The Racists.

Coronavirus: India depaseste Marea Britanie ca numar al infectiilor Crestere record de noi cazuri in ultima zi

India a raportat vineri o crestere record a cazurilor de COVID-19 inregistrate in 24 de ore, devenind a patra cea mai afectata tara de catre pandemie la nivel mondial in ceea ce priveste numarul total al infectiilor, relateaza Reuters si Agerpres.

Coronavirus: 941 de morti in SUA in 24 de ore

Statele Unite au inregistrat 941 de morti suplimentare legate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, ridicand la 113. 774 numarul deceselor din cauza COVID-19 in tara, potrivit datelor raportate joi de universitatea americana Johns Hopkins, noteaza AFP, citata de Agerpres. Prima putere economica mondiala este, in valoare absoluta, tara cea mai afectata de pandemie, atat in numar de decese, cat si de cazuri diagnosticate 2. Acest numar este probabil inferior realitatii, tinand cont de dificultatea accesului la teste intampinata la inceputul pandemiei.

Ne indreptam spre un nou varf. 320 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 21.999

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 21. 999 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 320 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 410 de decese, iar 15. 719 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 165.

222 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 21.404. Creste numarul pacientilor de la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 21. 404 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 222 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 380 de decese, iar 15. 445 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 171.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )