Libnet.ro
UNICEF

05:45

Coronavirus |Ministerul Educatiei: Simularile pentru Evaluarea Nationala, examenul de Bacalaureat, dar si diferite probe practice, amanate

B1 B1,
Coronavirus |Ministerul Educatiei: Simularile pentru Evaluarea Nationala, examenul de Bacalaureat, dar si diferite probe practice, amanate

In contextul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, Ministerul Educatiei anunta ca a luat o serie de masuri, printre care si amanarea simularilor pentru Evaluarea. continuă pe B1

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, amanate din cauza coronavirusului

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 23-27 martie, vor fi amanate, potrivit anuntului facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Coronavirus: Sapte masuri luate de Ministerul Educatiei dupa inchiderea scolilor Simularile examenelor nationale se suspenda, la fel si evaluarea psihosomatica pentru clasa pregatitoare

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat se amana, activitatile extrascolare sunt anulate, iar activitatea de evaluare psihosomatica pentru clasa pregatitoare se va amana pana dupa reluarea cursurilor - sunt cateva dintre masurile luate marti de Ministerul Educatiei si Cercetarii dupa anuntarea inchiderii scolii.

Monica Anisie, despre simularile pentru examenele nationale: Da, se amana simularile, sigur ca da!

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews. ro ca simularea pentru Evaluarea Nationala si simularea Bacalaureatului, care ar fi trebuit sa aiba loc in saptamana 23-27 martie, se amana. Da, se amana simularile, sigur ca da!, a declarat Monica Anisie intr-o interventie pentru Hotnews. Masura este luata in contextul in care toate scolile sunt inchise intre 11 si 22 martie.

Ministerul Educatiei anunta suspendarea tuturor activitatilor extrascolare si a programului afterschool

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat, marti, ca sunt suspendate, pana in 22 martie, si toate activitatile extrascolare, dar si programul afterschool, precizand ca inscrierile pentru clasa pregatitoare se vor putea realiza, in aceasta perioada, online.

Coronavirus |Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea scolilor

Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca la momentul acesta nu a luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor, pentru ca nu s-a confirmat niciun caz nou de imbolnavire cu coronavirus si.

Cum vrea Ministerul Educatiei sa recupereze cursurile: Pregatim programul Telescoala, in special pentru clasele a VIII-a si a XII-a Ce rol au casele corpului didactic

Profesorii pot folosi aplicatiile educationale oferite gratuit de Google si Microsoft: G Suite Education si Office 365 A1, arata Ministrul Educatiei intr-o adresa trimisa marti catre inspectoratele scolare, adresa in care spune ca incurajeaza realizarea de cursuri suport pentru elevi, asistate de tehnologie. De asemenea, mai arata MEC, in acest demers profesorii vor fi sustinuti de Casa Corpului Didactic si de expertii e-learning din cadrul proiectului CRED, prin care sunt pregatiti 55. 000 de profesori.

Ministerul Sanatatii: Testele pentru detectarea coronavirus, suficiente pana la sfarsitul saptamanii

Ministerul Sanatatii a transmis, in aceasta seara, printr-un comunicat de presa, ca testele pentru detectarea coronavirus sunt suficiente pana la sfarsitul saptamanii, atunci cand vor sosi alte teste comandate din timp.

CORONAVIRUS |Ministerul Muncii suspenda activitatea de audiente la sediul institutiei

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale a decis sa suspende, incepand de marti, 10 martie, pana la 31 martie 2020, activitatea de audiente la sediul institutiei. in aceasta perioada punem la dispozitia.

Epidemia de coronavirus, test fara precedent pentru economia romaneasca

Peste 70% dintre companii nu au o strategie in cazul epidemiei de coronavirus Epidemia de COVID-19 reprezinta un test fara precedent pentru economia romaneasca, care este, in mare parte, nepregatita pentru o astfel de situatie, arata rezultatele unui barometru efectuat de compania de consultanta Frames la comanda FACTORY 4. 0 conference. Dincolo de faptul ca epidemia a dus la inchiderea a numeroase fabrici din China, raspandirea coronavirusului in Europa, in tari precum Italia, unul dintre principalii nostri parteneri comerciali, este de natura sa genereze blocaje semnificative pe lantul economic, conform analistilor Frames.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )