Libnet.ro
UNICEF

18:15

CORONAVIRUS |Cea mai rezistenta grupa de sange la infectia cu virusul COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cea mai rezistenta grupa de sange la infectia cu virusul COVID-19

Rezultatele unui studiu al cercetatorilor din China arata faptul ca grupa sanguina ar putea avea o influenta asupra rezistentei organismului la contactarea virusului COVID-19. Astfel, dupa ce au studiat. continuă pe B1

Cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania: o femeie de 20 de ani, venita din Anglia

Vineri seara a fost anuntat un nou bilant al victimelor coronavirusului in Romania. Dintre acestea, se remarca o tanara de 20 de ani din Vaslui care a devenit cel mai tanar pacient care moare de coronavirus. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia.

CORONAVIRUS |Cea mai bogata tara din lume, afectata de insecuritate alimentara. Economia SUA este la pamant

Epicentrul pandemiei de coronavirus este in acest moment inSUA, cea mai afectata tara la nivel mondial, cu 1. 1 milioane de infectari confirmate cu si aproape 66. 000 de decese. Virusul COVID-19 a lovit.

Ministrul Sanatatii demareaza o ancheta in cazul tinerei de 20 de ani decedate din cauza Covid-19, cea mai tanara victima a coronavirusului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a confirmat sambata, la Iasi, ca o femeie in varsta de 20 de ani, din orasul vasluian Murgeni, este cea mai tanara persoana din Romania care a murit din cauza noului coronavirus si a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz, transmite Agerpres. Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni.

Economia americana este in picaj liber. Cea mai importanta contractie de la criza din 2008, in primul trimestru din an

Economia americana a inregistrat in primele trei luni ale acestui an cea mai grava contractie de dupa criza financiara globala din 2008, ca urmare a masurilor de izolare destinate sa impiedice propagarea noului coronavirus, care a oprit activitatea economica, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Guvernul german se asteapta in 2020 la cea mai grava recesiune din ultimii 50 de ani

Guvernul german si-a revizuit prognozele de crestere pentru acest an din cauza pandemiei de coronavirus si se asteapta la cea mai grava recesiune inregistrata de Germania dupa 1970, a declarat miercuri ministrul Economiei, Peter Altmaier, informeaza.

Fiecare zodie este speciala. Uite care este cea mai buna trasatura a ta

Zodia in care te-ai nascut spune foarte multe despre tine, inclusiv care este cea mai buna latura a ta. Asa ca ai grija pe cine alegi sa ai alaturi.

VIDEO Unde se afla cea mai mare roca din lume. Monolitul are trei kilometri lungime si este un simbol spiritual pentru localnici

Cea mai mare roca din lume este un masivul stancos reprezentat de un monolit cu o vechime de 800 milioane de ani.

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani iar sursele de apa din unele localitati ar putea sa se epuizeze, a declarat miercuri ministrul ceh al Mediului, Richard Brabec, informeaza Reuters.

Ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, incepand de miercuri de la pranz

Meteorologii anunta instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, de miercuri de la pranz si pana joi seara, interval in care vor fi ploi torentiale, vant si grindina.

Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni

O tanara de 20 de ani din Vaslui este cel mai tanar pacient care moare de coronavirus in Romania. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia si plasata in carantina.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )