Libnet.ro
UNICEF

11:15

CORONAVIRUS |Cea mai bogata tara din lume, afectata de insecuritate alimentara. Economia SUA este la pamant

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cea mai bogata tara din lume, afectata de insecuritate alimentara. Economia SUA este la pamant

Epicentrul pandemiei de coronavirus este in acest moment inSUA, cea mai afectata tara la nivel mondial, cu 1. 1 milioane de infectari confirmate cu si aproape 66. 000 de decese. Virusul COVID-19 a lovit. continuă pe B1

Flamanzi in cea mai bogata tara din lume: Fetele crude ale foamei in Statele Unite

Unul din sase americani nu-si poate permite hrana zilnica cel putin o data pe an, spre deosebire de multe tari europene unde aproape unul din douazeci oameni nu-si poate asigura masa la un moment dat. Povestea unor familii americane arata fete ale foamei unde nimeni nu se asteapta sa le vada.

VIDEO Unde se afla cea mai mare roca din lume. Monolitul are trei kilometri lungime si este un simbol spiritual pentru localnici

Cea mai mare roca din lume este un masivul stancos reprezentat de un monolit cu o vechime de 800 milioane de ani.

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani iar sursele de apa din unele localitati ar putea sa se epuizeze, a declarat miercuri ministrul ceh al Mediului, Richard Brabec, informeaza Reuters.

Guvernul german se asteapta in 2020 la cea mai grava recesiune din ultimii 50 de ani

Guvernul german si-a revizuit prognozele de crestere pentru acest an din cauza pandemiei de coronavirus si se asteapta la cea mai grava recesiune inregistrata de Germania dupa 1970, a declarat miercuri ministrul Economiei, Peter Altmaier, informeaza.

SR-71 Blackbird: avionul construit in Razboiul Rece e inca cel mai rapid din lume

SR-71 Blackbird, cel mai rapid avion din lume, a fost construit in timpul Razboiului Rece si a zburat pentru prima data acum 55 de ani. Initial, avionul a fost denumit Lockheed SR-71 si a fost.

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?.

Pandemia de coronavirus a dus la scaderea ratei criminalitatii in una dintre cele mai violente tari din lume

Pandemia de coronavirus a dus la scaderea ratei criminalitatii in El Salvador, una dintre cele mai violente tari din lume, informeaza BBC.

Ministrul Sanatatii demareaza o ancheta in cazul tinerei de 20 de ani decedate din cauza Covid-19, cea mai tanara victima a coronavirusului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a confirmat sambata, la Iasi, ca o femeie in varsta de 20 de ani, din orasul vasluian Murgeni, este cea mai tanara persoana din Romania care a murit din cauza noului coronavirus si a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz, transmite Agerpres. Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni.

Cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania: o femeie de 20 de ani, venita din Anglia

Vineri seara a fost anuntat un nou bilant al victimelor coronavirusului in Romania. Dintre acestea, se remarca o tanara de 20 de ani din Vaslui care a devenit cel mai tanar pacient care moare de coronavirus. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )