Libnet.ro
UNICEF

23:30

Coronavirus: Doua vaccinuri ar putea fi gata de autorizare in noiembrie in Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Doua vaccinuri ar putea fi gata de autorizare in noiembrie in Statele Unite

Societatile americane Pfizer si Moderna intentioneaza sa faca o cerere de autorizare a vaccinurilor lor contra Covid-19 pana la sfarsitul lunii noiembrie in Statele Unite, ceea ce ar reprezenta un record absolut de viteza pentru dezvoltarea unui vaccin, la noua luni dupa primul mort de coronavirus in tara. Dar eventuala lansare a vaccinarii pana la Anul Nou va fi prea limitata pentru a opri epidemia, care este la al treilea val in Statele Unite, relateaza Le Figaro, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Slovenia impune carantina nationala Prima Doamna a Frantei s-a autoizolat dupa intrarea in contact cu un bolnav Covid-19

Bilantul pandemiei a ajuns luni la 40,289,836 de cazuri de Covid-19, din care 1,118,443 sunt decese, iar 30,122,268 sunt pacienti vindecati. 10: Doua vaccinuri ar putea fi gata de autorizare in noiembrie in Statele Unite 22:29 Franta: peste 2. 000 de pacienti aflati in terapie intensiva 20:20 Trump, atac la adresa dr Fauci: Oamenii s-au saturat sa-l auda pe Fauci si pe toti acesti idioti 21. 00: Numarul zilnic al cazurilor scade, dar creste bilantul deceselor19:50 UE va interconecta toate aplicatiile nationale de contact tracing 19. 05: Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, s-a autoizolat dupa ce a intrat in contact cu un pacient Covid-19 pe 15 octombrie. Ea a spus ca nu are simptome ale unei boli. 45: Moscova va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor in urmatoarele doua luni.

SUA. Doua vaccinuri anti-COVID-19 urmeaza sa fie autorizate pana la sfarsitul lunii noiembrie

Companiile americane Pfizer si Moderna prevad sa ceara autorizarea vaccinurilor lor anti-COVID-19 pana la sfarsitul lunii noiembrie, ceea ce ar marca un record de viteza pentru obtinerea unui vaccin, la noua luni dupa inregistrarea primului deces de noul coronavirus in Statele Unite, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Primele vaccinuri anti-Covid-19 vor ajunge in primavara, in Europa

Guido Rasi, directorul executiv al Agentiei Europene a Medicamentelor EMA), a declarat vineri ca primele vaccinuri impotriva COVID-19 vor sosi in UE in primavara anului viitor, daca totul merge bine,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )