Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Ilfov: Carantina prelungita cu 7 zile in localitatile Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ilfov: Carantina prelungita cu 7 zile in localitatile Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni

Prefectura Ilfov a transmis, sambata seara, ca masura de carantinare impusa pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus se prelungeste pentru o perioada de 7 zile in localitatile Corbeanca,. continuă pe B1

Carantina prelungita la Berceni, in Ilfov Rata de infectare in toate localitatile din jurul Capitalei

Carantina a fost prelungita cu sapte zile, incepand de joi, de la ora 22. 00, in comuna Berceni din judetul Ilfov, unde rata de infectare este de 7,66. Dintre localitatile din jurul Capitalei, cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 raportat la mia de locuitori este la Otopeni - 9,85, Bragadiru - 9,59 si Voluntari - 8,13.

Ilfov: Carantina a fost prelungita in Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni

Masura de carantinare se prelungeste pentru o perioada de 7 zile, incepand cu data de 12 decembrie, ora 22:00, in urmatoarele localitati ilfovene: Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni, anunta Prefectura Ilfov.

Carantina prelungita in mai multe localitati din judetul Ilfov. Lista oraselor si comunelor afectate de restrictii

Prefectura Ilfov anunta ca a fost prelungita, pentru sapte zile, carantina in Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni.

Ilfov: Carantina in orasul Bragadiru si in comuna Chiajna, prelungita cu 7 zile

Carantina in orasul Bragadiru si in comuna Chiajna a fost prelungita cu 7 zile, masura intrand in vigoare vineri seara, informeaza News. ro.

Ilfov: Carantina in orasul Bragadiru si in comuna Chiajna, prelungita cu 7 zile

Carantina in orasul Bragadiru si in comuna Chiajna a fost prelungita cu 7 zile, masura intrand in vigoare vineri seara.

Lista tarilor din zona galbena Carantina 14 zile pentru cei care vin in Romania din aceste state

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste state trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )