Libnet.ro
UNICEF

18:45

Coronavirus. inca 13 decese in Romania duc bilantul la 197. Suceava a inregistrat 54 de victime, iar Arad 21

B1 B1,
Coronavirus. inca 13 decese in Romania duc bilantul la 197. Suceava a inregistrat 54 de victime, iar Arad 21

Autoritatile romane au anuntat, marti, alte 13 decese printre pacientii infectati cu noul tip de coronavirus din Romania. Astfel, bilantul national al fatalitatilor a urcat la 197. Cele mai recente victime pr. continuă pe B1

Coronavirus. inca 6 decese in Romania duc bilantul total la 168

Autoritatile romane au anuntat, luni, alte sase decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate la nivel national a urcat la.

inca 13 decese confirmate in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 197

BIlantul deceselor in randul persoanelor infectate cu noul coroanvirus a ajuns marti la 197 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate 13 decese noi. Astfel, pe parcursul intregii zilei de astazi au fost confirmate nu mai putin de 21 de decese.

CORONAVIRUS |inca trei decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 151 de victime, in Romania

Inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre trei barbati din judete Ilfov, Suceava si Galati, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul deceselor din Romania ajunge la.

Coronavirus. inca 6 decese in Romania duc bilantul total la 168

Autoritatile romane au anuntat, luni, alte sase decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate la nivel national a urcat la 168. Victimele.

inca 8 decese in Romania din cauza coronavirusului: o femeie a murit in casa, alta in ambulanta. Bilantul total a ajuns la 141

Alte opt decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anuntate in Romania sambata la pranz, astfel ca bilantul se ridica acum la 141. Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, in ultimele 24 de ore fiind confirmate inca 430 de cazuri. 329 de persoane au fost vindecate si externate.

inca cinci decese provocate de Covid-19. Bilantul a ajuns la 156 de morti in Romania

Inca cinci decese provocate de coronavirus au fost anuntate luni dimineata, bilantul ajungand la 156 de morti in Romania, din cauza Covid-19.

CORONAVIRUS. Autoritatile infirma unul dintre decesele anuntate. Femeia de 82 de ani, din Galati, este in viata. Bilantul, la nivel national, este de 140 de victime

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica precizeaza ca se infirma unul dintre decesele anuntate sambata. Este vorba despre femeia in varsta de 82 de ani din Galati. Astfel, bilantul deceselor este de.

197 de romani au murit infectati cu coronavirus, ultimul bilant oficial al Guvernului

Inca 13 decese din cauza coronavirusului au fost anuntate in Romania.

inca 6 decese provocate de COVID-19 in Romania. Victimele aveau intre 55 si 94 de ani. Bilantul a ajuns la 182 de morti

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns la 182 de morti. Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti dimineata, inca sase decese. Ultimele victime ale COVID-19 aveau varste intre 55 si 94.

CORONAVIRUS. inca doi romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul ajunge la 148de decese

Inca doua persoane infectate cu COVID-19 au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat din Galati si o femeie din judetul Giurgiu. Astfel, la nivel national, bilantul.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )