Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 6 decese provocate de COVID-19 in Romania. Victimele aveau intre 55 si 94 de ani. Bilantul a ajuns la 182 de morti

B1 B1,
inca 6 decese provocate de COVID-19 in Romania. Victimele aveau intre 55 si 94 de ani. Bilantul a ajuns la 182 de morti

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns la 182 de morti. Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti dimineata, inca sase decese. Ultimele victime ale COVID-19 aveau varste intre 55 si 94. continuă pe B1

inca cinci decese provocate de Covid-19. Bilantul a ajuns la 156 de morti in Romania

Inca cinci decese provocate de coronavirus au fost anuntate luni dimineata, bilantul ajungand la 156 de morti in Romania, din cauza Covid-19.

Autoritatile din Ecuador sunt atat de coplesite de numarul mare de decese provocate de COVID-19, incat oamenii sunt nevoiti sa isi abandoneze rudele decedate pe strada

Autoritatile din Ecuador nu mai fac fata numarului mare de decese provocate de coronavirus, iar oamenii sunt nevoiti sa tina cadavrele celor dragi in casa sau sa le abandoneze pe strada. Cel mai mare.

inca 5 romani au murit din cauza COVID-19. Aveau intre 67 si 89 de ani. Bilantul victimelor a ajuns la 162

Inca cinci romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns astfel la 162. Victimele recent raportate sunt din judetele Ilfov, Iasi, Arges, Vaslui si Bihor. Aveau.

Coronavirusul a mai ucis 5 oameni in Romania. Ultimele victime aveau intre 66 si 72 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la 156

Grupul de Comunicare strategica anunta, luni dimineata, decesul a inca cinci persoane infectate cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns astfel la 156 de morti. Victimele recent raportate sunt din.

inca doua decese provocate de COVID-19 in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat luni, 5 aprilie, ca inca doi pacienti au murit din cauza infectarii cu COVID-19. Este vorba despre o femeie in varsta de 81 de ani si un barbat de 78 de ani. Ambele persoane sufereau si de boli cronice.

Cand va fi prima zi fara decese provocate de COVID-19 in Romania. Calculele unor cercetatori din Statele Unite

Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii IHME) din cadrul Universitatii Washington a publicat mai multe modele matematice cu previziuni despre evolutia COVID-19 la nivel mondial. Printre calcule se arata si estimarea primei zi din Romania in care nu va fi inregistrat niciun deces pe urma COVID-19.

Record trist in Marea Britanie: 708 decese provocate de coronavirus intr-o singura zi

In Regatul Unit s-au inregistrat 708 decese in cazul unor pacienti infectati cu noul coronavirus int.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )