Libnet.ro
UNICEF

23:00

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia noastra este sa crestem in continuare capacitatea de tratare si calitatea serviciilor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia noastra este sa crestem in continuare capacitatea de tratare si calitatea serviciilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Brasov, ca Romania a depasit pragul de 1. 050 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar obiectivul autoritatilor este sa. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia e sa crestem capacitatea de tratare si calitatea serviciilor Ce spune premierul despre recordul de cazuri de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Brasov, ca Romania a depasit pragul de 1. 050 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar obiectivul autoritatilor este sa.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in.

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Ludovic Orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

Procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor este de 6,3%, a spus premierul Ludovic Orban, luni seara, la Digi24. intrebat cu cat va creste procentul elevilor infectati dupa ce se deschide scoala, premierul a raspuns ca totul depinde de masura in care oamenii se conformeaza.

Redeschiderea restaurantelor si a institutiilor de cultura, discutata miercuri de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, pe ordinea de zi regasindu-se ordinul comun privind regulile de protectie sanitara pe timpul campaniei electorale, dar si redeschiderea teatrelor, cinematografelor si a restaurantelor. Potrivit lui Orban, in cazul restaurantelor exista propunerea sa nu fie redeschise in zonele unde exista un nivel de raspandire a virusului peste un anumit numar de cazuri in ultimele 14 zile.

De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Romania a inregistrat ceva mai putine cazuri noi de coronavirus in ultimele zile, dar inca nu se pune problema de relaxari. Cu atat mai putin la nivelul competitiilor sportive, unde premierul Ludovic Orban ramane ferm pe pozitie. Nu se pot organiza evenimente cu spectatori. Premierul spune ca riscurile sunt prea mari si ca nici in .

Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna. Ludovic Orban a facut anuntul

Luni, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a afirmat ca in situatia in care intr-o scoala cursurile vor fi suspendate din cauza noului coronavirus, un parinte va primi 75% din salariu ca sa stea cu copilul acasa, noteaza Agerpres. Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna Daca apare un caz intr-o clasa, automat .

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Premierul Ludovic Orban anunta o investitie de 50 de milioane de euro prin care, in prima faza, va crea 200 de locuri de munca directe. Anuntul premierului Ludovic Orban: investitie de 50 de milioane de euro200 de locuri de munca directe Seful Executivului a fost prezent, marti, la inaugurarea lucrarilor pentru realizarea fabricii de asamblare .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )