Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ludovic Orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

Procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor este de 6,3%, a spus premierul Ludovic Orban, luni seara, la Digi24. intrebat cu cat va creste procentul elevilor infectati dupa ce se deschide scoala, premierul a raspuns ca totul depinde de masura in care oamenii se conformeaza. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta cand se redeschid restaurantele

Ludovic Orban recunoaste ca Guvernul se afla in discutii despre posibilitatea redeschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor.

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR daca PSD va modifica in Parlament proiectul priuvind rectificarea bugetara in sensul majorarii pensiilor cu 40% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala daca PSD va veni cu amendamente in Parlament a proiectul de lege privind rectificarea bugetara, amendamente care sa prevada.

Ludovic Orban anunta ca reziliaza contractul cu firma care a castigat licitatia pentru masti, daca nu vin luni echipamentele

Premierul Ludovic Orban a declarat ca va fi reziliat contractul cu firma castigatoare pentru achizitia mastilor in vederea distribuirii persoanelor din categoriile defavorizate, daca nu va livra luni mastile respective. Premierul a adaugat ca se va trece la firma clasata pe locul al doilea la licitatatia respectiva ca sa livreze mastile.

Ludovic Orban anunta sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenta si starea de alerta

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, astazi, la Arad, premierul Ludovic Orban.

6,3% dintre elevii din Romania au COVID-19, desi inca nu s-au reluat cursurile Ludovic Orban: A existat o raspandire a virusului si pe aceasta aceasta categorie de varsta

Premierul Romaniei a declarat ca procentul cazurilor de infectare cu coronavirus in randul elevilor, pe teritoriul tarii, este de 6,3%, cu toate ca noul an scolar inca nu a inceput. in acest context,.

Ludovic Orban: Nu numai ca suntem pe un plafon, dar am oprit cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata, la Arad, ca nu numai ne aflam pe un plafon, dar a fost oprita cresterea cazurilor de Covid-19, precizand ca numarul persoanelor diagnosticate este mai mic decat numarul de cazuri din ziua echivalenta a saptamanii trecute sI a dat ca exemplu ziua de 22 august cand s-au inregistrat 1189 de cazuri, iar sambata trecuta au fost aproximativ 1.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Orban anunta ca va sesiza CCR daca PSD modifica proiectul de rectificare bugetara in Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala, in cazul in care PSD va modifica in Parlament proiectul de rectificare bugetara, in sensul majorarii pensiilor cu 40% si a cresterii salariilor profesorilor incepand cu luna septembrie, conform news. ro.

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )