Libnet.ro
UNICEF

08:45

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in. continuă pe B1

Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cel mai probabil de la 1 septembrie. Intentia mea e ca in cursul acestei saptamani sa luam o decizie

Premierul Ludovic Orban anunta ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor. Aceasta ar putea avea loc cel mai probabil de la 1 septembrie, in anumite conditii, afirma el.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

ORBAN DESPRE REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR: Am solicitat grupului tehnic sa evalueze. Voi avea o intalnire cu reprezentantii din HoReCa

Ludovic Orban a anuntat ca a solicitat o evaluare a specialistilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adaugat ca va avea in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, conform news. ro.

Ludovic Orban: Am lansat, asa cum am promis, apelul de proiecte pentru infiintarea de distributii de gaz natura

Primul ministru, Ludovic Orban a detaliat in cursul zilei de samnata, prezent la Arad, cum a fost impartit bugetul pentru proiectele locale, insa a reamintit si ca la data de 17 august a fost lansat apelul.

Ludovic Orban: Am lansat, asa cum am promis, apelul de proiecte pentru infiintarea de distributii de gaz natural

Primul ministru, Ludovic Orban a detaliat in cursul zilei de samnata, prezent la Arad, cum a fost impartit bugetul pentru proiectele locale, insa a reamintit si ca la data de 17 august a fost lansat apelul.

Ludovic Orban, despre traseismul politic: Eu sunt membru al aceluiasi partid, in care m-am inscris din septembrie 1990 (VIDEO)

In cursul zilei de vineri, 21 august, premierul Ludovic Orban si-a exprimat si opinia cu privire la traseismul politic. El a tinut sa aminteasca faptul ca este membru al aceluiasi partid inca din.

Ludovic Orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

Procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor este de 6,3%, a spus premierul Ludovic Orban, luni seara, la Digi24. intrebat cu cat va creste procentul elevilor infectati dupa ce se deschide scoala, premierul a raspuns ca totul depinde de masura in care oamenii se conformeaza.

Ludovic Orban: Vom avea fonduri europene de peste 4 miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate (VIDEO)

Prezent la Arad, premierul Ludovic Orban a discutat despre investitiile din domeniul sanatatii. Premierul a explicat faptul ca exista alocari extrem de mari, pentru sistemul de sanatate, dar si pentru Planul.

LUDOVIC ORBAN: Ne-am angajat sa construim aproape 3.000 de kilometri de autostrazi, drumuri expres, investitii importante

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul s-a angajat sa construiasca circa 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres. Seful Executivului a adaugat ca, in baza programului de relansare economica, CNAIR va avea investitii si proiecte foarte importante in acest sens.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )