Libnet.ro
UNICEF

19:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, despre o scadere a numarului de infectari, dupa aplicarea legii carantinarii: inca n-am vazut impactul tergiversarii adoptarii unei legi in urma deciziei CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii, care a fost adoptata joi de Senat, in calitate de for decizional,.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias.

Guvernul Romaniei, pregatiri pentru monitorizarea persoanelor izolate la domiciliu. Ludovic Orban: Suntem mobilizati pentru atingerea obiectivului nostru

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a oferit noi declaratii in cursul zilei de vineri, 17 iulie, in cadrul unei conferinte de presa. Premierul Romaniei a vorbit despre noile masuri de.

Ludovic Orban: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca bugetul nu permite o dublare imediata a alocatiilor de stat pen.

VIDEO Orban: Speram ca spitalul modular de la Elias sa poata primi pacienti Covid de marti

Premierul Ludovic Orban a anuntat sambata ca spera ca de marti spitalul modular realizat de Asociatia Daruieste Viata din donatii si sponsorizari in curtea spitalului Elias sa poata primi pacienti de marti. Asta dupa ce HotNews a scris ca in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular e gata de o luna.

Orban anunta ca spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata ar putea primi pacienti de marti dimineata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca spitalul modular construit de asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias ar putea primi pacienti incepand de marti dimineata.

Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca se cauta solutii pentru pacientii cu coronavirus care au nevoie de terapie intensiva, in conditiile in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Spitalul Victor Babes din Timisoara a ajuns in situatia dificila de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca unitatea medicala a ajuns in situatia de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu noul.

Virgil Musta anunta ca Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai are locuri pentru pacientii COVID: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor si teoriilor conspiratiei

Spitalul Victor Babes din Timisoara, unitate medicala dedicata tratarii bolnavilor de COVID-19, nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, anunta vineri medicul Virgil Musta, sef de sectie la acest spital. Toate acestea se datoreaza si faptului ca o parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor, teoriilor conspiratiei sau falselor indemnuri la libertate, afirma Virgil Musta. Medicul subliniaza ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pui in pericol sanatatea celorlalti.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )