Libnet.ro
UNICEF

22:30

CORONAVIRUS |MAE a adus in tara opt romani de pe nava Grand Princess. Alti 14 se afa pe vasul aflat in carantina

B1 B1,
CORONAVIRUS |MAE a adus in tara opt romani de pe nava Grand Princess. Alti 14 se afa pe vasul aflat in carantina

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca a reusit sa aduca in tara8 cetateni romani aflati in carantina la bordul navei de croaziera Grand Princess,in largul coastei californiene, in timp. continuă pe B1

Romanii de pe nava Grand Princes au fost adusi in tara si bagati in carantina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca opt cetateni romani care se aflau la bordul navei de c.

CORONAVIRUS |MApN aduce in tara opt cetateni romani, aflati in carantina, din Italia. Transportul se face cu o aeronava dotata cu camere de izolare (GALERIE FOTO)

MApN aduce in tara, vineri opt cetateni romani, din Italia,la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne. O aeronava de tip C-27J Spartan a.

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

Opt romani care au fost prinsi de coronavirus pe nava de croaziera Grand Princess, repatriati

Opt cetateni romani care au fost prinsi de epidemia de coronavirus pe nava de croaziera Grand Princess au fost repatriati, in urma cu cateva zile. Nava se afla si in prezent in carantina in largul coastei californiene.

CORONAVIRUS |MAE, recomandari pentru cetatenii romani care sunt turisti in strainatate: Sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) le recomanda cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si sa revenina in tara in cel mai scurt.

Autoritatile aduc din Italia opt romani care nu au avut alternativa reala de a-si mai continua sederea. Prin ce proceduri vor trece

Opt cetateni romani, non-rezidenti in Italia, vor fi readusi in Romania din cauza instituirii carantinei pe intreg teritoriul Italiei si din cauza supendarii calatoriilor de persoane inspre si dinspre.

Autoritatile repatriaza opt romani blocati in Italia

Opt cetateni romani blocati in Italia vor fi repatriati in aceasta seara si vor fi plasati in carantina in Bucuresti. Acestia erau fie turisti, fie urmau tratament medical de urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3127 seconds )