Libnet.ro
UNICEF

19:30

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Propunerea mea e de a prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Propunerea mea e de a prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, marti, ca propunerea sa este de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Luni, premierul. continuă pe B1

Tataru: Propunerea mea ca ministru al Sanatatii este de a prelungi starea de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, propune prelungirea starii de alerta in Romania pentru inca 30 de zile. Anuntul sau vine dupa ce, luni, premierul Ludovic Orban, a declarat ca starea de alerta va fi cel mai probabil prelungita.

TATARU: Propunerea mea ca ministru al Sanatatii este de a prelungi starea de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, propune prelungirea starii de alerta in Romania pentru inca 30 de zile. Anuntul sau vine dupa ce, luni, premierul Ludovic Orban, a declarat ca starea de alerta va fi cel mai probabil prelungita. Starea de alerta expira pe 16 august.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre zonele de risc din Romania: Principalelesurse de infectare sunt transportul navetistilor si turismul (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata, despre zonele cu cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus, explicand ca principalele surse de contaminare sunt transportul navetistilor si.

Orban: Daca nu apar ameliorari, cel mai probabil vom prelungi starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ,luni, ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelungita, daca nu apar reduceri semnificative ale numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

ORBAN: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta. Nu mai analizam nicio restrictie suplimentara

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca Guvernul va prelungi cel mai probabil cu alte 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul tarii. Este pentru a treia oara cand este prelungita starea de alerta. Decizia ar urma sa fie luata zilele urmatoare, in conditiile in care la finalul acestei saptamani expira starea de alerta.

Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul are in vedere prelungirea starii de alerta, care expira la data de 16 august 2020. Ludovic Orban: Starea de alerta ar putea fi prelun.

NELU TATARU: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelu.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara,ca in jur de 150 de pacienti testati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 sunt conectati la aparatele de ventilatie.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )