Libnet.ro
UNICEF

13:45

CORONAVIRUS |OMS: America este acum noul focar in timp ce bilantul deceselor creste in America Latina

B1 B1,
CORONAVIRUS |OMS: America este acum noul focar in timp ce bilantul deceselor creste in America Latina

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat marti, intr-o informare, ca, in prezent, America este noul epicentru al pandemiei de coronavirus, in timp ce un studiu american prognozeaza decese in. continuă pe B1

DigiSport: Tara care a devenit noul focar de coronavirus. Ce a cerut presedintele in ciuda recomandarilor si avertismentul OMS

Situatie dramatica in Brazilia, tara care se afla imediat dupa Rusia la numarul de infectari cu COVID-19 si a ajuns pe locul 3 in lume. 382 de cazuri de coronavirus a raportat tara condusa de Jair Bolsonaro. Numarul deceselor a depasit 20. 000, dar presedintele insista pentru reluarea fotbalului.

OMS: America de Sud este noul epicentru al pandemiei. Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume, cu peste 330.000 de cazuri (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus. Cea mai grava situatie se afla in Brazilia, care a devenit a doua cea mai afectata.

CORONAVIRUS |OMS avertizeaza ca termenul de distantare sociala este folosit in mod gresit

In contextul pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse de natiuni, in incercarea de a stopa propagarea virusului, Organizatia Mondiala a Sanatatii transmite ca nu de distantre sociala avem nevoie.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )