Libnet.ro
UNICEF

20:45

Coronavirus: OMS avertizeaza ca o relaxare a restrictiilor prea devreme ar putea duce la un nou val de infectii

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: OMS avertizeaza ca o relaxare a restrictiilor prea devreme ar putea duce la un nou val de infectii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat marti ca ridicarea masurilor de izolare impuse pentru a opri raspandirea coronavirusului trebuie facuta gradual, iar daca restrictiile sunt relaxate prea devreme, ne vom confrunta cu un nou val de infectii, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

OMS avertizeaza ca relaxarea masurilor nu inseamna finalul pandemiei

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat luni ca relaxarea masurilor nu inseamna finalul pandemiei si directorul Tedros Adhanom a anuntat ca peste 600 de spitale din lume ar putea inscrie pacienti in studii clinice pentru medicamente impotriva Covid-19.

Guvernatorii celor mai afectate state din SUA spun ca este prea devreme pentru ridicarea carantinei, desi Donald Trump cere repornirea economiei

Guvernatorii celor mai afectate state SUA au intrat intr-un clinci cu presedintele Donald Trump, in conditiile in care liderul de la Casa Alba sustine ca acestia detin suficiente teste pentru coronavirus si c.

Coronavirus: Cehia incepe relaxarea restrictiilor Milos Zeman vrea ca granitele sa ramana inchise un an

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a declarat ca granita tarii ar trebui sa ramana inchisa pentru un an pentru a preveni un val al cazurilor de coronavirus. Declaratia liderului a fost facut in contextul in care Cehia a inceput luni prima etapa a relaxarii carantinei impusa in lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Pietele fermierilor, reprezentantele auto si unele mici afaceri se pot redeschide pentru prima data de pe 12 martie, relateaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )