Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus in Romania: Persoanele care nu respecta izolarea vor fi plasate automat in carantina, sub paza

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Persoanele care nu respecta izolarea vor fi plasate automat in carantina, sub paza

Persoanele care nu respecta masura izolarii la domiciliu, ca masura de prevenire a raspandirii COVID-19, vor fi preluate de fortele de ordine publica si plasate in carantina institutionalizata, sub paza. Decizia a fost anuntata sambata de ministrul de Interne, Marcel Vela. continuă pe Hotnews

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

Coronavirus: O femeie si-a reclamat la Politie fiica si pe iubitul acesteia, intorsi din Franta, ca nu respecta izolarea

O femeie din Bucuresti a mers la Politie si si-a reclamat fiica si pe iubitul acesteia, intorsi din Franta, ca nu respecta izolarea la domiciliu. Procurorii au deschis dosar penal pe numele celor doi.

Amenzi in valoare de 50.000 de lei pentru cetatenii care nu respecta izolarea la domiciliu

Autoritatile locale din judetul Ialomita iau masuri severe pentru a preveni raspandirea infectiei cu noul coronavirus. Astfel, Serviciul de Control in Sanatate Publica a aplicat 5 sanctiuni, in valoare totala de 50. 000 de lei persoanelor care au refuzat sa respecte masura autizolarii la domiciliu.

PNL propune ca cei care nu respecta izolarea sa-si piarda indemnizatia de 75% din salariu a concediului de carantina

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a depus un amendament in Parlament prin care beneficiarii indemnizatiei de 75% din salariul de baza ca urmare a concediului de carantina sa-si piarda beneficiul daca pe perioada starii de urgenta nu respecta carantina sau starea de izolare.

Ministrul francez de Interne ii numeste idioti pe cei care nu respecta izolarea

Franta are in vedere prelungirea masurilor de prevenire a extinderii epidemiei dincolo de cele 15 zile anuntate marti in contextul in care populatia nu respecta recomandarile de distantare sociala si continua sa iasa din case in numar mare, in pofida celor peste 10. 000 de cazuri inregistrate in tara.

Cum pot fi inmormantate persoanele care ar putea deceda in Romania din cauza coronavirusului. Ce spune legea

In cazul in care infectia cu noul coronavirus va provoca decese in Romania, protocolul de manipulare prevede masuri stricte de protectie. Cum pot fi inmormantate persoanele care trec in nefiinta din cauza COVID-19? Cum pot fi inmormantate persoanele care ar putea deceda in Romania din cauza coronavirusului? Daca infectia cu virusul COVID-19 va provoca decese .

DOCUMENT Coronavirus in Romania: Cati ani de inchisoare risca cei care mint sau nu respecta carantina. Textul integral al ordonantei de urgenta adoptate de Guvern

Persoanele care mint in declaratiile referitoare la coronavirus sau cele care nu respecta masurile dispuse de autoritati pentru a preveni raspandirea COVID-19 risca ani grei de inchisoare. Potrivit ordonantei de urgenta de modificare a Codului Penal pedepsele ajung pana la 15 ani de inchisoare, in functie de consecintele faptelor.

Tanara din Bucuresti, reclamata la Politie de propria mama ca nu respecta izolarea la domiciliu

O femeie din Bucuresti si-a reclamat fiica si pe iubitul acesteia, abia intorsi din Franta, pe motiv ca nu respecta metoda izolarii la domiciliu.

Coronavirus Romania: 15.000 de rezidenti ii vor ajuta de medicii din spitale

Rezidentii de la medicina de urgenta, boli infectioase si terapie intensiva isi vor intrerupe activitatile din specialitatile lor de baza si ii vor sprijini pe medicii din spitale si din Unitatile de Primiri Urgente, care preiau pacientii cu noul coornavirus, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )