Libnet.ro
UNICEF

07:30

Coronavirus Romania: 15.000 de rezidenti ii vor ajuta de medicii din spitale

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Romania: 15.000 de rezidenti ii vor ajuta de medicii din spitale

Rezidentii de la medicina de urgenta, boli infectioase si terapie intensiva isi vor intrerupe activitatile din specialitatile lor de baza si ii vor sprijini pe medicii din spitale si din Unitatile de Primiri Urgente, care preiau pacientii cu noul coornavirus, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Medicii rezidenti vor fi redistribuiti in spitalele destinate combaterii coronavirusului

Medicii rezidenti din Romania vor fi redistribuiti, incepand de miercuri, 18 martie, in sprijinul pe.

Coronavirus in Romania: Peste 200 de studenti de la Medicina s-au inscris voluntari ca sa-i ajute pe medici

Peste 200 de studenti din anii IV, V sau VI ai Universitatii de Medicina si Farmacie s-au inscris ca voluntari pentru a ajuta medicii, in contextul pandemiei cu coronavirus.

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Un pacient infectat cu coronavirus scuipa medicii din spital si tuseste in mod ostentativ

Un pacient infectat cu coronavirus, internat la Institutul Matei Bals, are un comportament revoltator fata de medici.

Coronavirus: Romania, pe locul 9 in lume in privinta numarului de cazuri la un milion de locuitori. Sa nu ne imbatam cu apa rece despre cat de bine tinem lucrurile sub control

Intrucat am vazut o serie de texte cu privire la modul in care Romania a reusit cu succes sa tina epidemia sub control, va propun sa ne uitam putin pe cifre. Ca numar de cazuri, Romania sta evident, bine in comparatie cu multe alte state. Potrivit Worldometers, suntem pe locul 36 in lume, mult mai bine decat Japonia de pilda, care are 833 de cazuri in timp ce la noi sunt doar 168. Doar ca japonezii sunt peste 126 de milioane, iar noi abia daca depasim 19 milioane de locuitori. Cu alte cuvinte, daca impartim la milionul de persoane, Japonia are 6,6 cazurimilion iar noi peste 8,8. Vezi in text ce masuri au luat statele care stau mai prost ca Romania dar si unele care au reusin sa tina sub control epidemia.

Un barbat cu coronavirus s-a plimbat printr-un sat din Suceava, a fost la biserica si la cumparaturi. Omului nu i s-a spus sa se autoizoleze

Situatie incredibila in judetul Suceava, unde un barbat cu coronavirus s-a plimbat prin sat, s-a dus la biserica si la cumparaturi.

Ce se intampla cu Survivor Romania, in contextul crizei sanitare. Situatia din Republica Dominicana

Republica Dominicana, tara in care se filmeaza Survivor Romania, difuzat pe Kanal D, isi inchide granitele din cauza pandemiei de COVID-19. Ce se intampla pe meleagurile exotice in mijlocul acestei isterii internationale? Republica Dominicana isi inchide granitele. Ce se intampla cu Survivor Romania in contextul crizei sanitare? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor .

Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis catre ANCOM, astazi, 18 martie 2020, propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului stiridemoment. ro. Propunerea este intemeiata in baza articolului 54 din Decretul Prezidential numarul 1952020. Decizie de ultima ora a autoritatilor Grupul de Comunicare Strategica a inaintat ministrului Afacerilor Interne propunerea respectiva dupa ce, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )