Libnet.ro
UNICEF

23:30

CORONAVIRUS |Slovacia: A fost confirmat primul caz de imbolnavire

B1 B1,
CORONAVIRUS |Slovacia: A fost confirmat primul caz de imbolnavire

Un barbat din Slovacia, in varsta de 52 ani, a fost infectat cu virusul din China, acesta fiind primul caz de imbolnavire din tara. Astazi, un pacient de 52 de ani a fost confirmat infectat, a afirmat p. continuă pe B1

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat

Un nou caz pozitiv de infectare cu COVID-19 coronavirus) a fost confirmat la un barbat de 40 de ani.

CORONAVIRUS |A fost confirmat al treilea caz de contaminare printre angajatii institutiilor europene

Un al treilea functionar dintr-o institutie europeana a fost depistat pozitiv la testul privind contaminarea cu coronavirus. Este vorba despre un angajat al Consiliului Uniunii Europene, care fusese izolat inca de.

A fost confirmat al optulea caz de coronavirus in Romania

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca, al optulea caz de coronavirus a fost confirmat, vineri, in tara noastra, o femeie de 51 ani, din Olt, care a calatorit din Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia.

UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

A fost confirmat un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoana de 71 de ani din Suceava. in acest moment in Romania sunt confirmate 6 cazuri de coronavirus, dupa ce cu cateva ore mai devreme fusese confirmat al cincilea caz, un baiat de 16 ani din Timisoara.

Primul caz de coronavirus in Ucraina. Un barbat care a venit din Italia prin Romania

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus. Ministrul ucrainean al Sanatatii, Ihor Kuzin, a anuntat ca este vorba despre un barbat care a fost spitalizat in Cernauti, dupa ce a venit din Italia si a trecut prin Romania.

CORONAVIRUS |Peru a confirmat primul caz de coronavirus

Primul caz de coronavirus din Peru a fost confirmat vineri de presedintele tarii, Martin Vizcarra. Un barbat, in varsta de 25 de ani, a carui stare este stabila, si care a calatorit recent in Spania,.

A fost confirmat al noualea caz de coronavirus in Romania

ACTUALIZARE - A fost confirmat un nou caz pozitiv in urma testului pentru Coronavirus, respectiv un barbat de 40 de ani din Hunedoara.

Alerta la Bruxelles: A fost confirmat al doilea caz de infectare cu coronavirus in institutiile europene

UPDATE Al doilea caz de infectare cu coronavirus in institutiile europene a fost confirmat. Este vorba despre un angajat al Consiliului Uniunii Europene, institutia comunitara de la Bruxelles in care sunt repr.

Primul caz confirmat de Covid-19 din Bhutan. Micutul regat himalayan interzice accesul turistilor si inchide cateva scoli

Bhutan a anuntat, vineri, ca a interzis intrarea turistilor pentru o perioada de doua saptamani, dupa ce a confirmat primul caz de coronavirus, un om ce venise din statul vecin, India, relateaza.

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus. Barbatul a venit din Italia si a trecut prin Romania

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )