Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS |Transportatori romani, blocati pe trasee din Europa. MAE face demersuri pentru facilitarea revenirii lor in tara

B1 B1,
CORONAVIRUS |Transportatori romani, blocati pe trasee din Europa. MAE face demersuri pentru facilitarea revenirii lor in tara

UPDATE: MAE face noi precizari cu privire la demersurile efectuate in spijinul transportatorilor romani. in continuarea demersurilor efectuate de Ministerul Afacerilor Externe, in limita competentelor si. continuă pe B1

CORONAVIRUS Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in Romania

Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in tara de Ministerului Afacerilor Externe si Ministerul Apararii, potrivit unui comunicat MAE.

Autoritatile repatriaza opt romani blocati in Italia

Opt cetateni romani blocati in Italia vor fi repatriati in aceasta seara si vor fi plasati in carantina in Bucuresti. Acestia erau fie turisti, fie urmau tratament medical de urgenta.

Coronavirus SUA: Trump suspenda toate calatoriile din 26 de tari europene, exceptand Marea Britanie

Presedintele Donald Trump a declarat ca suspenda, incepand de vineri, toate calatoriile din majoritatea tarilor din Europa in SUA pentru urmatoarele 30 de zile pentru a frana extinderea cazurilor de coronavirus in America. Decizia luata de Trump vizeaza mai exact 26 de tari din zona Schengen si face exceptie pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Trump a instituit masura la cateva ore dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat focarul drept o pandemie globala, numarul de pacienti infectati din SUA ajungand la 1. 281 de cazuri. Angajam intreaga putere a guvernului federal si a sectorului privat pentru a proteja poporul american, a declarat Trump din Biroul Oval al Casei Albe. Raspundem cu mare viteza si cu profesionalism.

AGENTIILE DE PRESA: Actiunile si preturile petrolului scad la nivel mondial, in urma interzicerii de catre Donald Trump a intrarii in SUA a calatorilor veniti din Europa

Actiunile si preturile petrolului sunt in scadere la nivel mondial, joi, in urma deciziei presedintelui american Donald Trump de a interzice accesul in Statele Unite a calatorilor din Europa, transmite Reuters.

Donald Trump a decis sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

AS Roma nu a putut zbura spre Spania, pentru meciul cu Sevilla din Europa League din cauza epidemiei de coronavirus

Italienii de la AS Roma nu vor ajunge la Sevilla pentru meciul de joi, din turul optimilor Europa League pentru ca nu au fost lasati sa zboare spre Spania din cauza raspandirii epidemiei de coronavirus. Spania.

CORONAVIRUS |Cum deosebesti simptomele virusului din China de cele de gripa sau viroza (FOTO)

Pandemia de coronavirus a provocat panica la nivel global. Peste 146. 000 de persoane au fost infectate, dintre care peste 70. 000 s-au recuperat. Cu toate acestea, numarul deceselor a depasit de 5. 000 de oameni. La or.

Americanii bogati cauta avioane private cu care sa se intoarca din Europa

Companiile aeriene analizeaza inca implicatiile restrictiilor anuntate de presedintele Donald Trump pentru calatoriile dinspre Europa spre SUA, insa unii din cei mai bogati americani au inceput deja sa caute o solutie pentru a se intoarce rapid acasa,.

Doua meciuri din Europa League, amanate. Competitia e in pericol

Meciurile de fotbal Sevilla FC - AS Roma si Inter Milano - Getafe, din turul optimilor de finala ale.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )