Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS |Valcea: Focare de infectie in cinci centre rezidentiale ale DGASPC

B1 B1,
CORONAVIRUS |Valcea: Focare de infectie in cinci centre rezidentiale ale DGASPC

Cazurile de coronavirus au crescut alarmant in ultimele saptamani, astfel ca, in ultima perioada, tot mai multe focare de infectie au fost descoperite in majoritatea judetelor. in prezent, un numar de cinci. continuă pe B1

Valcea: Focare de COVID-19 in cinci centre rezidentiale ale DGASPC

Un numar de cinci focare de COVID-19 sunt active, in prezent, in centre rezidentiale apartinand Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Valcea, au informat, duminica, reprezentantii Prefecturii, scrie Agerpres. Potrivit unui comunicat de presa al Prefecturii Valcea, cele cinci unitati ale DGASPC unde exista focare de COVID-19 sunt Centrul Zatreni - 109 cazuri pozitive, Centrul Bistrita - 64 cazuri pozitive, Centrul Lungesti - 21 cazuri pozitive, Centrul Nicolae Balcescu - 9 cazuri pozitive si Centrul de recuperare si reabilitare Babeni - 10 cazuri pozitive.

CORONAVIRUS |Sapte focare de Covid-19 in Buzau, inclusiv la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta

Numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus este in crestrere in judetul Buzau. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, de duminica, ora 13, si pana luni, ora 13, alte 25 de persoane au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )