Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cosette Chichirau a anuntat oficial ca va candida din partea USR la Primaria Iasi

Adevărul Adevărul,
Cosette Chichirau a anuntat oficial ca va candida din partea USR la Primaria Iasi

Oficialii USR si-au lansat candidatii pentru judetul Iasi la alegerile locale din vara acestui an. in fruntea listei se afla Cosette Chichirau, cea care va candida la Primaria Iasi din partea formatiunii politice. continuă pe Adevărul

Ariel Chis, fostul membru PSD care acum vrea sa fie consilier general din partea USR, are o melodie bizara de campanie: Sunt Mica Sirena, cam oligofrena. Chis, pis, lapte gris... (VIDEO)

Pe Internet a inceput sa circule un videoclip cu Ariel Chis, fost membru PSD - actual numar 2 pe lista cu care USR candideaza la Consiliul General Bucuresti, despre care el insusi spune ca ar fi dedicat.

Mihai Chirica va candida la Iasi, pentru un nou mandat de primar, din partea PNL

Mihai Chirica va candida din partea PNL la primaria Iasi, dupa ce edilul si-a depus adeziunea la fil.

Cosette Chichirau (USR): Chirica la PNL este o eroare monumentala. Vor fi de fapt doi candidati PSD la primaria Iasi

Liderul USR Iasi, deputatul Cosette Chichirau si candidat la Primarie afirma ca inscrierea actiualului primar al Iasiului Mihai Chirica in PNL in perspectiva candidaturii pentru un nou mandat este o eroare monumentala din partea liberalilor si ca in acest fel PSD va avea doi candidati la primaria Iasi.

Cosette Chichirau, candidatul USR la Primaria Iasi, propune un sistem de metrou usor pentru oras

Cosette Chichirau, deputat USR si candidat USR la Primaria Iasi, propune pentru transportul public din Iasi un sistem de metrou usor.

Cosette Chichirau, mesaj pentru Florin Citu: Sa ne lamureasca! Exista planul de reducere a deficitului? Si de data asta ar fi bine sa prezinte si dovezi

Cosette Chichirau, lider al USR Iasi, ii cere lui Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si, totodata, premier desemnat, sa aduca lamuriri dupa ce a sustinut ca Romania are un plan de reducere.

Bogdan Gheorghiu, propus a treia oara pentru portofoliul Cultura, aviz negativ din partea comisiilor

Bogdan Gheorghiu, propus a treia oara pentru portofoliul Cultura, a primit aviz negativ din partea c.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a devenit membru PNL si va candida pentru un nou mandat din partea liberalilor. Costel Alexe, candidat la CJ

Mihai Chirica va candida din partea PNL la primaria Iasi, dupa ce edilul si-a depus adeziunea la filiala ieseana a liberalilor.

El este pianistul de 13 ani care a emotionat juriul la Romanii au talent! Mihai Tigaret a primit Golden Buzz din partea Andrei: Te ador, efectiv! (VIDEO)

Editia din 6 martie a show-ului Romanii au talent a fost una plina de emotie. Mihai Tigaret, un pianist de 13 ani din Valcea a impresionat juratii si a convins-o pe Andra sa ii ofere cel de-al saselea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )