Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cosette Chichirau (USR): Chirica la PNL este o eroare monumentala. Vor fi de fapt doi candidati PSD la primaria Iasi

Adevărul Adevărul,
Cosette Chichirau (USR): Chirica la PNL este o eroare monumentala. Vor fi de fapt doi candidati PSD la primaria Iasi

Liderul USR Iasi, deputatul Cosette Chichirau si candidat la Primarie afirma ca inscrierea actiualului primar al Iasiului Mihai Chirica in PNL in perspectiva candidaturii pentru un nou mandat este o eroare monumentala din partea liberalilor si ca in acest fel PSD va avea doi candidati la primaria Iasi. continuă pe Adevărul

Cosette Chichirau a anuntat oficial ca va candida din partea USR la Primaria Iasi

Oficialii USR si-au lansat candidatii pentru judetul Iasi la alegerile locale din vara acestui an. in fruntea listei se afla Cosette Chichirau, cea care va candida la Primaria Iasi din partea formatiunii politice.

Cosette Chichirau, candidatul USR la Primaria Iasi, propune un sistem de metrou usor pentru oras

Cosette Chichirau, deputat USR si candidat USR la Primaria Iasi, propune pentru transportul public din Iasi un sistem de metrou usor.

Cosette Chichirau, mesaj pentru Florin Citu: Sa ne lamureasca! Exista planul de reducere a deficitului? Si de data asta ar fi bine sa prezinte si dovezi

Cosette Chichirau, lider al USR Iasi, ii cere lui Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si, totodata, premier desemnat, sa aduca lamuriri dupa ce a sustinut ca Romania are un plan de reducere.

Florin Roman: PNL este deschis sa primeasca parlamentari de la Pro Romania si ALDE. Nu poate aduna majoritate fara a face compromis

PNL este deschis sa primeasca parlamentari de la formatiunile lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, Pro Romania si ALDE, pentru ca nu poate aduna o majoritate fara a face genul acesta de compromis, a declarat joi la RFI liderul deputatilor liberali, Florin Roman. Fara a mai pomeni despre alegerile anticipate, Roman a sustinut ca liberalii incearca sa adune numarul necesar de voturi in Parlament pentru investirea Guvernului Citu.

Presedintele ALDE Gorj, primarul orasului Rovinari, s-a inscris in PNL. Este vorba de fuziune

Presedintele organizatiei ALDE Gorj, Robert Filip, care este si primarul orasului Rovinari, s-a inscris in PNL. Anuntul a fost facut astazi in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )