Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cosmarul Romaniei din 1986 este la Bucuresti: Pentru noi este o legenda

Online Sport Online Sport,
Cosmarul Romaniei din 1986 este la Bucuresti: Pentru noi este o legenda

Romania si Irlanda de Nord s-au mai intalnit de sase ori pana la partida de vineri seara din Liga Natiunilor, iar de trei ori au castigat britanicii. continuă pe Online Sport

Problema cronica a mediului de afaceri din Romania - activul net negativ. Noi masuri si implicatiile lor fiscale

Dupa lansarea oficiala a Planului National de Investitii si Relansare Economica, Guvernul Romaniei vine cu masuri concrete pentru punerea lui in aplicare. Printre acestea se numara si aprobarea ordonantei de urgenta prin care se intentioneaza acordarea de bonificatii companiilor care isi majoreaza sisau imbunatatesc capitalurile proprii. Masura este binevenita si poate reprezenta un punct de pornire in stimularea societatilor comerciale sa se alinieze la normalitate si sa se conformeze reglementarilor legale in vigoare. in plus, proiectul prevede si o modificare importanta cu privire la termenul de declarare si plata a impozitului pe profit anual.

Un tanar din Timisoara este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de cruzime exercitata asupra animalelor dupa ce a lovit si a calat pe cap o pisica

Un tanar din Timisoara este acuzat ca a ucis cu mai multe lovituri de picior o pisica, in parcul Clabucet din Timisoara. Felica a murit in chinuri dupa ce a fost agresata, iar lovitura de la nivelul.

Un tanar din Timisoara este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de cruzime exercitata asupra animalelor dupa ce a lovit si a calcat pe cap o pisica

Un tanar din Timisoara este acuzat ca a ucis cu mai multe lovituri de picior o pisica, in parcul Clabucet din Timisoara. Felica a murit in chinuri dupa ce a fost agresata, iar lovitura de la nivelul.

Iohannis arunca in curtea CSM responsabilitatea unei decizii in cazul sefei DIICOT, al carei sot este judecat pentru coruptie

Presedintele Klaus Iohannis arunca in curtea Consiliului Superior al Magistraturii responsabilitatea unei decizii in cazul procurorului sef al DIICOT, Giorgiana Hosu, al carei sot, Dan Hosu, este judecat pentru fapte de coruptie. intrebat, intr-o conferinta de presa, care este pozitia sa in acest caz, Iohannis a subliniat ca CSM este cel care trebuie sa dea un raspuns autorizat.

Accident mortal in aceasta dimineata, pe DN1. Un biciclist a fost spulberat de un TIR. Cine este vinovat pentru tragedie

Un accident deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata, pe DN1, din judetul Alba. Accidentul s-a produs intre Teius si Alba Iulia, la intersectia cu drumul judetean spre Galda de Jos, potrivit autoritatilor. Cum a avut loc tragedia Un barbat, in varsta de 55 de ani, originar din Galda de jos, a murit .

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Programul meciurilor din playoff-ul Champions League. Noi regrete pentru CFR Cluj!

Marti a avut loc la Nyon tragerea la sorti a meciurilor din faza playoff a Champions League.

Anuntul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru persoanele care cer eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta ca incepand de joi nu se mai primesc documente in format fizic de la persoanele care se prezinta la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19.

Cate doze de vaccin impotriva COVID-19 ii vor reveni Romaniei din prima transa

Romaniei ii revin aproximativ 1. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 din prima transa, de acestea urmand sa beneficieze persoanele vulnerabile, precum si cadrele medicale si cadrele didactice, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

TATARU, DESPRE VACCINUL ANTI-COVID-19: Romaniei, din prima transa, ii revine 4%, in jur de 1.290.000 de doze

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Ploiesti, ca Romaniei ii revin aproximativ 1. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 din prima transa, de acestea urmand sa beneficieze persoanele vulnerabile si categoriile profesionale, conform news. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )