Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cosmin Contra, dupa Dinamo-Steaua 2-1: Nu am facut un meci grozav

Antena3 Antena3,
Cosmin Contra, dupa Dinamo-Steaua 2-1: Nu am facut un meci grozav

In ciuda victoriei in fata Stelei, antrenorul lui Dinamo nu s-a declarat incantat de evolutia jucatorilor sai. Nu o victorie ma convinge sa semnez o prelungire de contract, sunt. continuă pe Antena3

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

Cosmin Contra, relatie PERFECTA cu sotia sa. Cum arata femeia din spatele antrenorului dinamovist (FOTO)

Cosmin Contra este unul dintre cei mai discreti antrenori in ceea ce priveste viata sa personala. Dupa ce a revenit in aceasta primavara in Romania, conducand banca tehnica a.

Cosmin Contra, noul antrenor al FCSB-ului? Propunere SOC pentru inlocuirea lui Reghecampf

FCSB va ramane fara antrenor la sfarsitul sezonului dupa ce Laurentiu Reghecamapf va pleca la arabi. Ca de fiecare data, mai multe nume se vehiculeaza ca ii vor lua locul si fiecare.

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Stuttgart, dupa cel mai bun meci al sau din 2017. Romanca poate juca finala cu Sarapova

Simona Halep s-a calificat in penultimul act al turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins-o categoric pe adversara sa, Anastasija Sevastova. Romanca s-a impus fara probleme, scor 6-3, 6-1,.

Halep o intalneste pe Sevastova in sferturi la Stuttgart vineri seara, dupa ora 21.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe letona Anastasija Sevastova, numarul 26 WTA, vineri seara, dupa ora 21. 00, in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )