Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cosmin Contra este noul antrenor al Nationalei Romaniei

România Liberă România Liberă,
Cosmin Contra este noul antrenor al Nationalei Romaniei

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra 41 de ani), a acceptat, miercuri, oferta Federatia Romane de Fotbal de a-l inlocui pe Christoph Daum la conducerea echipei nationale a Romaniei. continuă pe România Liberă

Cred ca 90% el va fi noul selectioner. Detalii de ultim moment despre noul antrenor al Nationalei

Christoph Daum va pleca la sfarsitul acestor preliminarii, atunci cand ii va expira contractul. FRF cauta un inlocuitor, iar in ultimele zile s-au vehiculat numele lui Cosmin Contra, Dan.

Cosmin Contra va fi noul selectioner al Romaniei. Cine ii ia locul la Dinamo

Cosmin Contra s-a inteles cu Federatia Romana de Fotbal si va deveni noul antrenor al echipei nationale. Gurita vrea sa se desparta de Dinamo inainte de meciul de la Craiova, pentru.

Cosmin Contra, noul selectioner al Romaniei: Anuntul ar urma sa fie facut in cateva zile

Jurnalistii de la TelekomSport anunta ca problema noului selectioner al Romaniei s-a rezolvat, Cosmin Contra intelegandu-se cu Federatia Romana de Fotbal pentru a prelua echipa.

Michele Abbate este noul director general al societatilor de furnizare energie detinute de Enel in Romania

Michele Abbate este noul director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, cele doua companii de furnizare detinute de grupul Enel in Romania, potrivit unui comunicat de presa. Michele Abbate activeaza de peste 25 ani in cadrul grupului Enel, avand experienta in zona de vanzari si customer care. Michele Luigi Grassi, cel care a detinut anterior pozitia de Director General al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, a decis sa urmeze alte oportunitati profesionale in afara grupului Enel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )