Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cosmin Contra implicat intr-un accident rutier in aceasta seara in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cosmin Contra implicat intr-un accident rutier in aceasta seara in Bucuresti

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a fost implicat in aceasta seara intr-un usor accident rutier in cartierul Vitan din Bucuresti, a informat Digi 24. continuă pe Adevărul

Cosmin Contra, implicat intr-un accident rutier

Cosmin Contra, antrenorul echipei nationale de fotbal, a fost implicat intr-un accident rutier in cartierul bucurestean Vitan, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs pe podul din fata targului V.

Cosmin Contra, implicat intr-un accident rutier in Bucuresti

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a fost implicat sambata seara intr-un usor accident rutier in cartierul Vitan din Bucuresti.

Cosmin Contra, selectionerul Nationalei, implicat intr-un accident de masina

Cosmin Contra, selectionerul Nationalei, a fost implicat in aceasta seara intr-un accident rutier in cartierul Vitan din Bucuresti. Antrenorul de 41 de ani este in afara oricarui pericol.

FOTO Accident rutier grav in Lupeni: doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar o victima a ramas incarcerata

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri seara, la intrarea in municipiul Lupeni. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Circulatia a fost blocata pe ambele sensuri de mers.

Stranierii convocati de Cosmin Contra pentru dubla cu Turcia si Olanda - Nu lipsesc Bogdan Lobont, Gabriel Torje sau Dragos Grigore

Selectionerul Cosmin Contra a anuntat lista stranierilor convocati pentru partidele amicale cu Turcia si Olanda, informeaza frf. ro. Printre cei 17 jucatori se gasesc nume precum Bogdan Lobont, Gabriel Torje sau Dragos Grigore.

Accident rutier soldat cu trei victime, la Posta Calnau

Un accident rutier grav s-a produs pe DN2 E85, in localitatea Posta Calnau. Potrivit IPJ, in eveniment sunt implicate doua autoturisme. Trei victime au fost anuntate in total, doua dintre acestea fiind incarcerate.

VIDEO Accident rutier soldat cu patru victime, la Posta Calnau

Un accident rutier grav s-a produs pe DN2 E85, in localitatea Posta Calnau. Un autoturism a fost lovit din spate de un altul, iar in urma impactului prima masina a fost proiectata pe contrasens, unde a fost lovita de un alt autovehicul. Accidentul s-a soldat cu patru victime.

Cinci persoane ranite in urma unui accident rutier pe DN1, la Snagov

Cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, in zona localitatii Snagov din judetul Ilfov, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Cumplit accident rutier la iesirea din Predeal (VIDEO)

Trafic ingreunat, vineri, la iesirea din Predeal. Un autoturism si un camion au fost implicate intr-un cumplit accident rutier. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale: doi pasageri ai.

Grav accident rutier intr-o benzinarie de pe A1: O tanara a murit (FOTO)

Grav accident rutier, vineri dimineata, pe Autostrada A1, la kilometrul 80, pe sensul de mers catre Pitesti. Soferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, lovind o masina stationata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )