Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cosmin Olaroiu critica sistemul medical romanesc, dupa ce un membru al familiei s-a imbolnavit de COVID-19

Antena3 Antena3,
Cosmin Olaroiu critica sistemul medical romanesc, dupa ce un membru al familiei s-a imbolnavit de COVID-19

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, se plange ca nu a fost ajutat de medicii carora le-a oferi mancare in perioada starii de urgenta. El a povestit la GSP faptul ca, dupa ce a facut gestul pentru cadrele medicale de a dona mancare de la restaurantul pe care il detine, la Spitalul Victor Babes, atunci cand un membru din familia sa a fost infectat cu COVID-19, nu a primit niciun fel de ajutor. continuă pe Antena3

Cosmin Olaroiu, umilit de medicii de la Victor Babes. Ce a patit dupa ce i-a hranit

La emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la GSP, Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, a dezvaluit cum a fost umilit de medicii de la Spitalul Victor Babes din Capitala, dupa ce un membru al familiei sale s-a imbolnavit de COVID-19. Cosmin Olaroiu, umilit de medicii de la Victor Babes Dupa ce un membru al familiei .

Afacerea de 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olaroiu. Ce se intampla chiar acum, primele imagini (exclusiv)

Cosmin Olaroiu este fara nicio indoiala unul din cei mai titrati antrenori romani ai ultimilor ani. Plecat de la FC national, ajuns la FCSB, si apoi in tarile arabe si Asia, a strans o avere impresionanta. Conform unor informatii exclusive, o parte din aceasta avere a invstit-o in Romania. Si trebuie sa recunoastem ca este .

Cosmin Olaroiu, dezvaluiri din China: Este cea mai libera si mai sigura tara din lume. Cum gestioneaza comunistii pandemia

Cosmin Olaroiu 51 de ani), campion cu JS Suning in China, se simte excelent la asiatici. Este privit ca un rege la echipa de club, iar restrictiile anti-COVID-19 nu exista. in China, tara cu aproximativ.

Cosmin Olaroiu si adevarul despre preluarea functiei de selectioner: Mi-as fi dorit foarte mult

Cosmin Olaroiu a fost un nume luat in calcul cel putin de presa) de fiecare data cand nationala Romaniei si-a schimbat selectionerul. Campion cu Jiangsu Suning in China, Oli a povestit cat de aproape a fost cu adevarat de a prelua prima reprezentativa tricolora.

Olaroiu, victima sistemului medical din Romania: A povestit cum l-au tratat cei de la Victor Babes

Pe durata starii de urgenta, dar si dupa incheierea acesteia, aflat in China, Oli a asigurat, zilnic, pranzul cadrelor medicale de la spitalul bucurestean. Apoi, cand a avut nevoie de ajutorul oamenilor de aici, i s-a intors spatele, in cel mai urat mod posibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )